Mercadona sorprèn: té el producte que has de tenir sí o sí aquest Nadal

La cadena de distribució ha introduït en el seu assortiment nadalenc un dels productes més bons i típics de les Festes de Nadal

Vista panoràmica d'una botiga de Mercadona
Mercadona ha incorporat nous productes per aquestes Festes de Nadal | MERCADONA

Mercadona és una de les cadenes de supermercats físics i 'online' que destaca per la gran varietat de productes que ofereix. Per descomptat, productes de qualitat a un preu assequible.

 

Els productes de temporada que més agraden als consumidors es poden trobar en les diferents seccions, ja sigui en la de neteja, en la de cura personal o en la d'alimentació, ja que la companyia està contínuament reinventant i traient a la venda nous productes per a les festes que ens acompanyen aquesta tardor-hivern.

 

Prèviament, Mercadona ja va posar a la venda la seva gamma de xocolates i llaminadures amb l'arribada de Halloween aquest passat 31 d'octubre. Així que, aquests pròxims mesos amb l'arribada del Nadal i els Reis, no farà una excepció.

El regal de Nadal de Mercadona

Aquest any, per celebrar les Festes de Nadal i sobretot, l'arribada dels Reis Mags, la cadena de distribució ha inclòs en el seu assortiment nadalenc, els tradicionals tortells de Reis. No obstant això, aquesta vegada, aquests dolços farcits són diferents d'anys anteriors, ja que no contenen gluten i són vegans.

 

Aquest tortell de Reis vegà i sense gluten, que aporta 330 kcal per cada 100 grams, té com a ingredients aigua, midó de blat de moro, midó de tapioca, sucre, margarina vegeta i oli essencial de taronja i de llimona, així com midó d'arròs o farina de quinoa.

 

 

Aquest producte es pot trobar disponible a la secció de fleca i pastisseria i, igual que els altres tortells farcits de nata, trufa o crema, es vendrà congelat. El tortell de Reis vegà de 350 grams es comercialitza pels diferents establiments de la cadena amb una caixa i val 7 euros, a diferència dels altres tortells que els seus preus oscil·len des dels 4 als 8 euros.

 

Aquests últims anys, les persones vegetarianes i veganes han augmentat. Concretament i segons Climaterra, un 10% dels espanyols ja té una alimentació principalment vegetal, és a dir, que 3,8 milions de persones han eliminat de la seva dieta la carn donat el patiment animal i la conservació de l'entorn.

 

 

Aquest 2020, serà l'any en el qual totes les persones que hagin fet el pas al vegetarianisme o al  veganisme, podran gaudir de productes com aquest. Són moltes les companyies que han incorporat i introduït al mercat productes vegetarians i vegans.

Un altre detall més...

Mercadona no només ha inclòs aquest producte a l'assortiment nadalenc, sinó que també ha incorporat en els seus lineals un dels articles més famosos de les Festes de Nadal: Els bombons. Qui no s'ha atapeït d'aquests dolços per Nadal o Reis mentre s'explicaven vivències o es jugava a un joc de taula?

 

 

Tots hem caigut en la temptació dels bombons com els que ha tret a la venda Mercadona. Aquests bombons són de xocolata negra, farcits de praliné d'ametlla amb trossets del mateix fruit sec i, com el tortell de reis, tampoc tenen gluten. La capsa de bombons és de 180 grams, venen 16 unitats i només val 3 euros. Així doncs, t'ho perdràs?

 


Comentaris

envia el comentari