Paula Echevarría caminant pels carrers de Madrid

Paula Echevarría estrena les botes de Stradivarius que voldràs sí o sí

La 'influencer' torna a deixar-nos amb la boca oberta amb aquestes botes que salvaran tots els teus 'looks' hivernals

Paula Echevarría ha estrenat unes botes de Stradivarius que ens han robat el cor, tant a nosaltres com als centenars dels seus seguidors i seguidores. Si bé des de Catalunya Diari ja us vam informar que la 'influencer' va lluir a Instagram el calçat en tendència de la temporada, les noves botes que ens ha ensenyat no es queden enrere.

Paula Echevarría ha aconseguit posicionar-se com una de les 'it girls' més populars del panorama nacional i, actualment, té més de 3,4 milions seguidors i seguidores. No està gens malament, oi? Encara que, sent sincers, l'actriu s'ha guanyat a pols tot el que ha aconseguit, ja que és molt activa en xarxes i, a més, publica contingut de qualitat del qual destaquem les seves fotografies amb 'looks' increïbles. 

Tenim molt clar que si en algun moment necessitem inspiració per triar un 'look', sigui l'època que sigui, el primer que cal fer és entrar al perfil d'Instagram de Paula Echevarría. Totes les seves peces de roba marquen tendència. 

Les botes més versàtils de l'hivern

Una de les últimes publicacions de Paula Echevarría ha aconseguit bons comentaris gràcies al seu calçat: unes botes de Stradivarius que no han passat desapercebudes. «M'encanten les botes», «moro amb les botes» o «aquestes botes...» són alguns dels comentaris que s'han pogut llegir a la publicació.

Són unes botes estil militar, una de les tendències que es mantenen des de ja fa diverses temporades de tardor-hivern gràcies a la seva versatilitat i comoditat.

Les botes de Stradivarius són de sola alta i tenen una cremallera interior. El model està disponible en color negre, que li dona un toc 'destroyer' i arriscat però, alhora, clàssic. Combinarà a la perfecció amb tots els 'outfits' que et posis durant aquests mesos freds.

Diverses talles del calçat ja s'han esgotat, però pel que es pot veure a la pàgina web, molt aviat tornaran a estar en estoc. Així doncs, no t'oblidis d'anar visitant la pàgina de Stradivarius per comprar-les quan estiguin disponibles. Tenen un preu de 49,99 euros.

Paula Echevarría presumeix de panxa amb el seu 'outfit'

Amb aquestes botes de Stradivarius podràs crear combinacions increïbles amb tots els teus 'outfits'. Paula Echevarría ha presumit de panxa amb el vestit IRO de 'Cool The Sack' i una jaqueta d'Asos divina.

L''outfit' de la 'influencer' ens demostra que aquestes botes són una molt bona opció per dur amb vestits, tant curts com llargs. Un altre punt fort de l''outfit', des del nostre punt de vista, és la gorra negra, que li dona un toc clàssic i molt elegant. Estem segures que també serà tendència. 

La publicació de l'actriu s'ha omplert de comentaris positius i afalacs cap al seu estil i l'evolució del seu embaràs, entre els quals es poden llegir els següents:

  • «Estàs radiant! Quina etapa més bonica, gaudiu.»
  • «La maternitat et queda molt bé.»
  • «Quina mare més guapa tindrà Miguel Jr.»
  • «Com es va notant ja la panxa ...»

Com bé us hem dit, Paula Echevarría sap marcar estil, sigui quina sigui l'època de l'any.