Imatge d'un carro de supermercat amb fruites i verdures.

Festa de Tots Sants: els supermercats que obren i els seus horaris de demà

Descobreix l'horari dels teus supermercats preferits durant l'1 de novembre

Un dia festiu no deslliura cap usuari de voler o necessitar fer la compra. Per això, és lògic preguntar-se l'horari dels supermercats durant un dia tan assenyalat com és l'1 de novembre.

El Pont de Tots Sants s'acosta i amb ell sorgeixen diversos dubtes. Cal tenir en compte, a més, que algunes comunitats autònomes prenen el dia 2 de novembre com a festiu, per la qual cosa pot desencadenar encara més dubtes.

L'horari dels supermercats durant el dia 1 de novembre

Com passa durant tots els festius, no tots els supermercats compleixen el mateix horari habitual. Com que cada supermercat compta amb una planificació que té en compte aquestes dates, es pot conèixer l'horari que mantindran durant aquest dia tan assenyalat.

Imatge d'un supermercat Consum.
No tots els supermercats obriran durant aquests dies | EP

1. Obre El Corte Inglés l'1 de novembre?

L'horari d'El Corte Inglés dependrà de cada comunitat autònoma. La majoria dels seus establiments estaran tancats durant el dia 1, però es preveu la possibilitat que altres no segueixin els mateixos passos. En algunes de les botigues a Madrid o Andalusia s'obriran les botigues amb un horari 11:00 a 21:00 o 10:00 a 22:00 hores.

L'opció més senzilla per consultar l'horari durant aquest pont és consultar el vostre apartat de Botigues a la seva pàgina web, on trobareu detallat cada horari botiga per botiga.

2. Obre Carrefour l'1 de novembre?

Carrefourmantindrà gairebé tots els seus establiments oberts durant el dia 1 i el 2. A més, ho farà amb el seu horari habitual: de 8.30 a 22.30 hores. Tot i això, alguns podrien romandre oberts, però amb un horari «reduït», per la qual cosa només serà possible comprar de 09:00 a 15:00 hores.

En dependre l'horari de la ubicació de la botiga, s'aconsella consultar el «Cercador de Botigues», portal on podràs especificar quina botiga t'interessa i el seu horari durant els festius.

3. Obre Mercadona l'1 de novembre?

La cadena de supermercats valenciana mantindrà les portes de les botigues tancades durant el dia 1. Els consumidors que vulguin fer la compra a les seves superfícies hauran d'esperar el dia 2, data en què Mercadonatornarà a obrir amb normalitat.

4. Obre Alcampo l'1 de novembre?

Alcampo és una de les cadenes que mantindrà les botigues obertes, sense importar si és un dia festiu o no. Tot i això, la majoria es mantenen així, però amb un horari reduït que dependrà de la ubicació de la botiga.

Durant el dia 2 podreu comprar amb total normalitat. En cas de dubte, es recomana consultar el seu apartat de «Cercador de botigues i benzineres», en què apareix detallat l'horari de cadascuna de les botigues.

 

Carro de supermercat groc
Podràs fer les teves compres a qualsevol botiga Alcampo | Getty Images

5. Obre Lidl l'1 de novembre?

Normalment, no és possible fer la compra a Lidl durant dies tan assenyalats com l'1 de novembre. Per això, s'espera que la majoria de botigues estiguin tancades. Per comprovar millor si la teva botiga més propera estarà oberta, es recomana consultar el seu "Cerca de Supermercats" on s'inclouen tots els horaris.

6. Obre Supermercats Dia l'1 de novembre?

Tant el dia 1 com el dia 2 podràs fer la teva compra sense preocupació a Supermercats Dia, ja que la cadena manté una política d'obertura durant aquest festiu.

7. Obre l'Aldi l'1 de novembre?

La cadena mantindrà les botigues obertes en el mateix horari que sempre, és a dir, de 9.00 a 21.00 hores. Per a futurs dubtes, pots consultar tots els seus horaris a l'apartat de "Troba el teu supermercat", disponible a la seva pàgina web.

8. Eroski obre l'1 de novembre?

En el cas d'Eroski, no totes les botigues estaran obertes, però sí la majoria. Com en la majoria de casos anteriors, es recomana consultar la seva pàgina web, ja que el seu "Cercador de Botigues" detalla l'horari de cadascuna.