Enxampen Carrefour amb un producte que està prohibit vendre

Un usuari ha destapat a Twitter l'engany de Carrefour

Imatge d'arxiu d'un cartell de la cadena de supermercats Carrefour
Carrefour ven un article prohibit | Catalunyadiari

Amb la incursió a les nostres vides de les xarxes socials, cada cop és més normal expressar les queixes i opinions sobre els supermercats o establiments, que inclouen denúncies sobre productes caducats o en mal estat, o també en el vessant positiu, quan alguns clients diuen tot el que els agrada d’una cadena de supermercats.

En aquest sentit, un usuari de Twitter ha deixat en molt mal lloc a Carrefour en mostrar un producte de les seves estanteries que directament, no és apte per vendre. L’usuari, indignat, adjuntava una fotografia del producte afirmant: «Potser això li interessa a @NintendoES, @consumidors, o @policia. Només fa falta llegir damunt del codi de barres del producte, hi ha un bonic ‘NOT FOR SALE’».

Carrefour s'aprofita d'un regal de Nintendo

El producte és una figura dels videojocs ‘Pokémon’ de la Nintendo Swith, que es ven per 10 euros, però que en el mateix embalatge assegura que no es pot vendre. Per què? Doncs perquè la figura de l’interior forma part d’una promoció que va realitzar Nintendo el darrer novembre, en la qual regalava aquesta figura als compradors que reservessin el joc en algunes botigues europees. És a dir, era un obsequi per part de Nintendo, i no un producte per ser venut a posteriori.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Per la seva banda, Carrefour no ha tardat a respondre a l’usuari en qüestió preguntant-li per on estava situat l’article i informant-lo que el retirarien com més aviat millor: «T'informem que hem donat la informació al departament corresponent i la botiga ens confirma que el revisa i el soluciona».

No sabem si al final ha estat així, la qüestió és que a la pàgina web de Carrefour se segueix venent el mateix article a 10 euros, així que esperem que se n'adonin i resolguin aquest error, ja que no es pot vendre un article sense el permís del fabricant.

 

Comentaris

envia el comentari