YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La nova macrobotiga que obriran al mateix centre de Barcelona en plena crisi

El local que ocuparà la coneguda marca americana està a la plaça de Catalunya

La plaça Catalunya de Barcelona
La coneguda marca americana Foot Loocker obrirà una tenda a la plaça de Catalunya | Cedida

El centre de Barcelona ha experimentat durant aquest 2020 una desena de tancaments, però també d'obertures de nous locals aquest any. De fet, l'última en anunciar que se suma en aquesta aposta pel centre de la ciutat comtal ha estat la firma de moda esportiva dels Estats Units Foot Locker.

Així doncs, la cadena americana ha decidit obrir una macrobotiga a la plaça de Catalunya tot ocupant un local de 600 metres quadrats de superfície. Un establiment que és propietat del grup immobiliària Núñez y Navarro, segons ha avançat el mitjà digital 'Idealista News'.

La firma especialitzada en la fabricació de calçat i roba esportius ocuparà el local on fins fa pocs mesos hi havia la marca Alain Afflelou. Foot Locker tindrà com a veïns la marca irlandesa Primark i la cadena de restaurants Hard Rock Café.

El local que ha llogat la cadena americana disposa d'un ampli espai recentment reformat, ja que la immobiliària va aprofitar per adaptar l'establiment a les noves tendències després que l'òptica Alain Afflelou marxés tot just abans de la pandèmia del coronavirus

La marca que ocuparà aquest local de la plaça de Catalunya té la seva seu a Nova York i actualment opera en més de 200 països gràcies a les gairebé 3.900 franquícies que té. Foot Locker s'ha fet coneguda pel logotip que té i, sobretot, per l'uniforme que duen els seus treballadors, ja que s'assembla a l'equipació que duen els àrbitres que treballen en les lligues esportives americanes.

Flamingos obre una tenda a Portaferrissa

Foot Loocker, però no és l'única marca que ha decidit obrir una nova tenda a Barcelona i és que la coneguda marca 'vintage' dedicada a la venda de roba de segona mà, Flamingos ha anunciat que obrirà una tenda a Portaferrissa l'any que ve, segons recull 'Metrópoli Abierta'. La firma, fundada ara fa més de 13 anys per Daniel Martínez, és coneguda per vendre roba a pes.

La marca ocuparà l'antic local de Jack&Jones el qual disposa de 300 metres quadrats de superfície. Flamingos disposa actualment de 44 punts de venda i el seu fundador ha celebrat l'adquisició d'aquest local, ja que suposa una oportunitat i malgrat que aquest 2020 «ha estat un any molt dur», el fundador assegura que «esperem que el 2021, amb la reactivació de l'economia i del turisme, es converteixi en una gran oportunitat per continuar creixent», segons recull el mitjà citat anteriorment.

Dues macro-residències d'estudiants a Barcelona

El gegant de les finances Brookfield Assets Management tindria previst construir dues residències d'estudiants en els números 25-37 de l'avinguda barcelonina del Paral·lel i en el número 149 del carrer Riera Blanca, segons ha avançat 'Crónica Global'. 

El gegant del Canadà ja és propietari del complex universitari Livensa Living Diagonal Alto, situat al final de la Diagonal, prop de la frontera amb L'Hospitalet de Llobregat, i del Livensa Marina, un altre complex en construcció situat al número 135 del carrer Pallars, en ple districte 22@.

Ara per ara, l'Ajuntament de Barcelona encara no ha tramitat els plans urbanístics dels dos equipaments. Així doncs, de moment, només hi ha un conveni entre firma i Administració per la inversió al Poble-sec i Sants. És per això, que els actuals operadors del lloc, Petrogustà, neumàtics Comacosa i la discoteca Brisas del Caribe, encara tenen temps de litigar, segons recull 'Crónica Global'.


Comentaris

envia el comentari