Imatge d'una persona omplint el dipòsit

La forma d'estalviar diners en gairebé totes les benzineres: molts conductors ho fan

Aquest és el truc que molts desconeixen a les benzineres

La benzina ha estat un dels components que més s'han vist afectats per la pujada de la inflació a causa de la guerra contra Ucraïna. Ara, diversos conductors han destapat el truc que ells fan per estalviar en el proveïment.

Han estat molts els canvis en els diners per litre que costa la benzina. Des que va començar la guerra ja fa un any, la gasolina ha patit pujades, tot just baixades i altres descomptes proporcionats pel govern. També hi ha hagut vaga de transportistes a causa de l'encariment d'aquest bé bàsic per a qualsevol conductor.

Aquest és el truc per estalviar diners en el teu proper proveïment

Des del govern central, primer van concedir una ajuda a les benzineres perquè abaratissin els costos en trenta cèntims per cada litre. Aquesta ajuda tenia data de caducitat i tot i això no aconseguien equiparar el preu que tenia la benzina abans de la guerra.

Després van oferir una ajuda semblant però només per a transportistes. Per a la resta de persones van voler impulsar el transport públic a través d'ajudes als bons i als tiquets de transport.

Tant Renfe, com Alsa i altres empreses s'hi van adherir i milers de persones se n'han vist beneficiades. Però encara hi ha moltíssima gent que prefereix agafar el cotxe i que pateix l'encariment de la benzina.

Per això, ara, alguns usuaris han compartit diferents trucs per poder estalviar, encara que sigui, uns cèntims a cada litre de proveïment. El principal truc és fer-se amb la targeta de fidelització de la benzinera i fer-la servir cada vegada que es reposi.

Com que abans el combustible estava més barat, les persones no tenien en compte aquesta mesura que pot fer estalviar uns euros a cada factura. Cada grup de benzineres funcionarà d'una manera.

Per exemple, les del grup BP, et permeten estalviar deu cèntims per litre que aniràs acumulant a la targeta. I a final de mes, en el darrer proveïment, tornes a lliurar la targeta i et descompten tot el que portis acumulat de les altres ocasions.

Si ets un ciutadà mitjà que agafa cada dia el cotxe per anar a treballar, a final de mes, podràs estalviar-te fins a gairebé 10 euros amb aquesta targeta.

La majoria d'aquestes targetes són gratuïtes i a més, amb elles, podràs entrar en nombrosos sorteigs, i tindran algun benefici que mai ve malament.

Altres exemples de targetes de fidelització en benzineres

Potser les benzineres BP no són les més comunes. Però ara veurem Repsol, un gran grup en què molta gent reposa cada poc.

La targeta de Repsol es diu Repsol Travel i és gratuïta. Ells funcionen mitjançant un sistema de punts. Per cada proveïment adquiriràs uns punts en aquesta targeta que després podràs bescanviar per nombrosos beneficis que ofereix el grup.

Benzinera Repsol
Repsol i Cepsa són dues de les grans empreses que funcionen a través d'un sistema de punts atorgant uns beneficis al client quan aquest els gasti | EUROPA PRESS

La targeta de Cepsa també funciona de manera semblant a la de la competència, Repsol. També va per sistema de punts i és gratuïta fer-la. La targeta es diu Perquè tu tornes i cada vegada que es posi gasolina vas acumulant punts que després es podran bescanviar per carburant gratis o altres articles.

Un altre dels millors trucs per estalviar es troba només en algunes ciutats. Per exemple, en aquelles on hi ha el supermercat Alimerka. Principalment a Astúries, Lleó o Valladolid.

Aquest supermercat per més de trenta euros de compra gastats a l'establiment dona un tiquet de descompte per a una benzinera del grup BP. Aquest tiquet rebaixa fins a 30 cèntims de cada litre de proveïment.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!