El formatge de Mercadona que ha arrasat en vendes durant el confinament

Sens dubte, es tracta del millor aliat de moltes de les nostres receptes

Diversos tipos de formatges ratllats de la marca Hacendado
Les vendes de formatge ratllat Hacendado s'han incrementat fins a un 60% durant el confinament | Mercadona

El confinament de més de dos mesos a què tots els espanyols s'han vist obligats per l'actual pandèmia de coronavirus ha provocat, entre altres coses, canvis de consum en els usuaris i compradors, i la majoria de cadenes d'alimentació han sigut les primeres a fer-se'n ressò. 

Amb el pas de les setmanes, els productes que s'esgotaven o es disparaven les seves vendes als supermercats van anar canviant, des del paper higiènic fins a la xocolata, passant també pel llevat, la cervesa, els 'snacks', les crispetes o el tint per al cabell. 

Mercadona és una de les grans companyies que més ha notat aquests canvis, i així ho ha anat informant amb el pas dels dies. La llista de la compra dels usuaris ha variat molt amb el confinament, i ara que de mica en mica tornem a recuperar els hàbits, de ben segur tornarà a canviar. 

El formatge ratllat, indispensable per moltes receptes casolanes

De moment, però, sembla que gran part de la població li ha agafat el gust de cuinar a casa, i així ho demostra l'augment en vendes d'un altre producte que fins ara passava més desapercebut. Es tracta del formatge ratllat, concretament el de la marca Hacendado, que segons la companyia valenciana ha augmentat les seves vendes un 60% les últimes setmanes.

Dins el Formatge Ratllat Hacendado, que està elaborat pel proveïdor Lafuente a Heras (Cantàbria), hi ha algunes variants que destaquen. Una d'elles és la Mozzarella Ratllada, que se sol usar per a pizzes i paninis. 

Una altra variant seria la del formatge Ratllat 4 Quesos, utilitzat per gratinar plats de pasta o lasanyes i, és clar, el Ratllat en Pols, que s'usa per a donar-li un toc de sabor als nostres plats de pasta. D'altra banda, també destaca el Ratllat Fundir del proveïdor Entrepinares, situat a Valladolid, que s'utilitza per gratinar i fondre.

No estranya que aquestes variants de formatge hagin incrementat les seves vendes durant aquests dies, ja que un dels seus usos més habituals, la pasta, és també un dels plats més fàcils i barats de cuinar

Així, amb més de 40 milions de persones tancades a casa, fer un plat de pasta per alimentar la família és una proposta molt econòmica i fàcil de fer, i el formatge ratllat és pràcticament un imprescindible per a moltes famílies. 

A més, altres receptes com la pizza o els paninis, que és més habitual comprar-los ja fets als supermercats, ara s'han començat a preparar també de forma casolana, i per tant han requerit la compra de més ingredients que habitualment no feien tanta falta. 

Bescuits i canyes triomfen a la secció de Forn

Però el formatge no és l'únic producte que ha generat interès en les últimes setmanes. El nou pa de pessic de crema d'avellana i les canyes assortides fa poques setmanes que es van incloure a la secció de Forn dels establiments de Mercadona, però han tingut tan bona acollida que s'han venut 8.000 unitats diàries.


Comentaris

envia el comentari