La millor pizza que pots comprar al súper, segons l'OCU

D'entre les 16 pizzes analitzades, aquestes són les que s'han guanyat el primer lloc

Imatge d'una pizza de verdures recent feta
La pizza, un dels plats favorits per a un menjar ràpid | Catalunya Diari

Admetem-ho: molts recorrem a les pizzes refrigerades de supermercat per molts motius. El primer, com no, és perquè ens encanta la pizza, i això no és cap secret. El segon és que són molt còmodes i fàcils de preparar: només cal ficar-les al forn a microones uns minuts i ... voilà!

Però, i si et diguéssim que hi ha algunes que són pitjors per a la teva salut que altres? L'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) ha fet una guia perquè puguem escollir la millor pizza preparada de supermercat.

Per a això, van analitzar un total de 16 pizzes refrigerades de diverses marques, i van triar els dos tipus de pizza més demandats: la de pernil i formatge i la de quatre formatges. A més, les pizzes seleccionades tenen un preu econòmic que es troba entre 1,83 euros i 2,66 euros.

Les guanyadores

L'OCU va analitzar l'etiquetatge de cada pizza, així com la seva informació nutricional, a més de la llista d'additius i la qualitat dels ingredients. Cuiners professionals van valorar i puntuar cadascuna d'aquestes pizzes tenint en compte tres factors fonamentals: massa, ingredients i temps de forn. D'entre les 16 pizzes analitzades, aquestes van ser les guanyadores:

  • Pizzes de pernil i formatge: La marca Casa Tarradellas és la millor, seguida de les de Hacendado i Auchan, que adquireixen el títol de 'Compres Mestres'.
  • Pizzes 4 formatges: La marca Casa Tarradellas torna a guanyar el lloc a la millor pizza d'aquest sabor. Per la seva banda, la de Carrefour apareix com 'Compra Avantatjosa' pel seu preu i qualitat acceptable.
 
 
 
Veure aquesta publicació a Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicació compartida de Casa Tarradellas (@casa_tarradellas) el

Consumir ocasionalment

Les pizzes estan boníssimes, això ho sabem tots. Però la veritat és que, tal com adverteix l'OCU, des d'un punt de vista nutricional, aquest producte és un aliment calòric amb un alt contingut en greix, a més de ser ric en greixos saturats i contenir força sal. Aquests són els motius pels quals només cal consumir pizza de tant en tant, i no incloure aquest aliment a la nostra dieta (per irresistible que sigui).


Comentaris

envia el comentari