Canvis en l'horari de Mercadona a partir del dilluns, 1 de juny

La cadena torna a adaptar-se a l'evolució de la pandèmia de coronavirus i a la desescalada

Imatge d'arxiu d'un ròtul de la cadena de supermercats Mercadona
Canvis en l'horari de Mercadona a partir del dilluns, 1 de juny | MERCADONA

La desescalada pel confinament del coronavirus va avançant a la majoria de territoris a Espanya i, en conseqüència, tota la població s'ha d'anar adaptant als canvis i a les relaxacions en algunes de les mesures que s'han anat prenent els últims mesos.

Des de Mercadona han seguit sempre les directrius del govern i les autoritats sanitàries, i tot que han mantingut els seus establiments oberts durant tota la crisi, han anat prenent mesures en línia amb les recomanacions i ordres que arribaven des del Ministeri de Sanitat a través dels diferents Butlletins Oficials de l'Estat (BOE), on s'han anat recollint les novetats en l'estat d'alarma.

El pròxim dia 1 de juny moltes zones podrien sumar-se a les que actualment ja es troben en la Fase 2 de la desescalada, on la majoria de locals i centres comercials, així com bars, restaurants i locals de restauració, ja han obert les seves portes i en els seus horaris habituals, però adaptats a les circumstàncies.

D'aquesta manera, des de Mercadona han decidit que els seus establiments també tornaran als seus horaris habituals abans de la pandèmia, i des de dilluns, 1 de juny, totes les seves botigues tornaran a obrir de 09:00 hores a 21:00 hores cada dia, excepte els diumenges. Tot i això, alerten en un comunicat que aquests horaris podrien tornar a patir modificacions en funció de l'evolució de la pandèmia. 

Mercadona mantindrà totes les mesures de seguretat

Malgrat el canvi d'horaris, Mercadona mantindrà totes les mesures de seguretat i d'higiene que s'han pres fins ara per ajudar a frenar l'expansió del coronavirus i controlar la pandèmia a Espanya, com per exemple la limitació d'aforament o la senyalització de la distància mínima necessària entre els clients.

Respecte a les mesures internes dels treballadors, la companyia ha instal·lat barreres de metacrilat entre les caixes registradores i facilita ulleres de protecció ocular i eines d'higiene i prevenció a tots els seus treballadors, tant a les botigues com als centres logístics i als magatzems. 

A més, s'ha reforçat la desinfecció dels seus establiments, contractant serveis externs de neteja, i tots els supermercats compten amb gel hidroalcohòlic i paper tant per als clients com per als treballadors. 

D'altra banda, l'ús de guants és obligatori als seus establiments, tant per als clients com per als treballadors, que també són disponibles a les botigues. A més, l'ús de mascareta és obligatori en tots els espais tancats on no es pugui mantenir una distància de seguretat, i la companyia ha posat a la venda mascaretes pròpies en paquets de 10 mascaretes per 6 euros.


Comentaris

envia el comentari