Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Mà amb perfum i mosquit

Ja és aquí: la fragància de Mercadona que fa olor d'estiu i repel·leix els mosquits

Acomiada't d'aquests molestos insectes de la forma més econòmica, efectiva i fresca aquest estiu amb aquest producte

L'estiu és una època ideal per gaudir de l'aire lliure, però també és la temporada en que els mosquits fan la seva aparició. Mercadona, sempre atent als clients, ha llançat un producte que promet ser la solució perfecta.

Parlem de l'esprai de citronel·la que ja es pot trobar a la secció de perfumeria. Aquest producte, pel qual el supermercat triomfa cada estiu, és perfecte per lluitar contra aquests insectes.

El perfum de Mercadona capaç de repel·lir els mosquits

L'esprai corporal de citronel·la de Mercadona és un producte dissenyat per repel·lir mosquits de manera efectiva. La citronel·la és una planta coneguda per les seves propietats repel·lents i Mercadona ha aprofitat aquestes qualitats per crear un esprai funcional i agradable.

Body Spray de Citronela de Deliplus de Mercadona
Aquest esprai de citronel·la de Mercadona és el producte més buscat de l'estiu | Mercadona, E-Noticies

Aquest esprai es presenta en un format pràctic i fàcil de portar. És ideal per a les sortides al camp, a la platja o per fer qualsevol activitat a l'aire lliure. A més, ho tens disponible per tan sols un euro.

Beneficis pels quals destaca aquest esprai de citronel·la

Si estàs pensant en provar-ho, són diversos els avantatges d'incloure aquest esprai al teu necesser aquest estiu. Aquests són els que més destaquen:

  • Eficàcia: la citronel·la és un dels repel·lents naturals més efectius contra els mosquits. En aplicar l'esprai corporal de Mercadona, estaràs protegit durant hores.
  • Fragància agradable: a diferència d'altres repel·lents que poden tenir una olor forta i desagradable, aquest esprai corporal de citronel·la de Mercadona té una fragància fresca i agradable.
  • Fàcil d'aplicar: el format en esprai permet una aplicació ràpida i uniforme. Només necessites ruixar-lo sobre la pell i estaràs llest per gaudir de l'aire lliure.
  • Apte per a tota la família: aquest producte és segur per utilitzar en adults i nens.

Com fer servir l'esprai corporal de citronel·la de Mercadona

Utilitzar aquest esprai de citronel·la de Mercadona és molt senzill. Aquí et deixem alguns passos per assegurar-te que estàs protegit de manera efectiva:

  • Agiteu bé l'envàs: abans d'utilitzar l'esprai, assegureu-vos d'agitar bé l'envàs per barrejar tots els ingredients.
  • Aplica en àrees exposades: ruixa l'esprai sobre les àrees de la teva pell que estaran exposades a l'aire lliure. Evita el contacte amb els ulls i la boca.
  • Fes-lo servir segons sigui necessari: encara que l'esprai ofereix protecció duradora, és recomanable utilitzar-lo cada poques hores, especialment si estàs suant o després de nedar.