Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de fons de diverses persones celebrant el segon premi de la Loteria de Nadal de 2023 amb una altra imatge d'una mà amb bitllets de 50 euros

Compte: fuig d'aquests 5 números o no guanyaràs diners a la Primitiva

Has de ser conscient que hi ha números que no et convenen a l'hora d'omplir la teva butlleta de la Primitiva

La Loteria Primitiva és un dels jocs més populars d'atzar a Espanya. Cada setmana milers de persones proven sort amb l'esperança de guanyar un gran premi.

No obstant això, hi ha certs números que semblen estar maleïts i que poques vegades surten als sorteigs. Si vols augmentar les teves possibilitats de guanyar, és millor que evitis aquests números.

Els 5 números que menys han sortit a la Loteria Primitiva

Segons les estadístiques, hi ha alguns números que gairebé mai apareixen als sorteigs de la Loteria Primitiva. Aquests números són el 49, el 46, el 42, el 41 i el 32. Tot i que no hi ha una explicació científica per això, la realitat és que aquests números tenen una freqüència d'aparició molt menor que altres.

Muntatge amb una imatge de fons de persones amb dècims de Nadal i una altra imatge d'un home trist
Allunya't d'aquests números o la sort serà esquiva amb tu | Europa Press, Getty Images

Per exemple, el número 49 ha sortit en menys de l'1% dels sorteigs. El mateix passa amb el 46 i el 42. Si estàs pensant a jugar a la Loteria Primitiva, potser és millor que evitis aquests números i optis per altres que tinguin una probabilitat més gran de sortir.

Altres errors comuns en jugar a la Loteria Primitiva

A més d'escollir números que poques vegades surten, hi ha altres errors que molts jugadors cometen i que poden reduir les seves possibilitats de guanyar. Aquí et deixem alguns dels més comuns:

  • Triar números consecutius: Moltes persones tendeixen a triar números consecutius com 1, 2, 3, 4, 5 i 6. No obstant això, les probabilitats que una seqüència de nombres consecutius surti en un sorteig són extremadament baixes.
  • Usar dates d'aniversari: Un altre error comú és fer servir dates d'aniversari o aniversaris. Això limita les teves opcions a números entre 1 i 31, deixant fora molts altres números que podrien sortir.
  • No variar els números: Jugar sempre amb els mateixos números pot ser una estratègia, però també limita les teves possibilitats. És millor variar els números a cada sorteig per augmentar les teves opcions de guanyar.
  • No revisar les estadístiques: Molts jugadors no es prenen el temps de revisar les estadístiques dels números que més han sortit a la Loteria Primitiva. Conèixer aquesta informació et pot ajudar a prendre decisions més informades.

Si vols tenir més sort a la Loteria Primitiva, és millor que evitis els números que menys han sortit i que no cometis els errors comuns en jugar. Varia els teus números, consulta les estadístiques i considera jugar en grup.