Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'una ampolla d'oli amb unes olives en primer pla

La funció amagada i molt útil de l'anell dels taps de les ampolles d'oli

El vídeo d'aquest truc triomfa a xarxes: té gairebé 3 milions de reproduccions

Muntatge d'una ampolla d'oli amb unes olives en primer pla
El vídeo de Twitter arriba gairebé als 3 milions de reproduccions | Pixabay

De vegades, ens sorprenem descobrint trucs que ni ens imaginàvem, i alguns són realment útils. Els usuaris i usuàries de les xarxes socials a vegades ens sorprenen publicant petits 'tips' que ens deixen amb la boca oberta. I aquest és un d'ells.

L'oli és un ingredient principal en la dieta del nostre país, i això no és cap secret. Aquest és el millor aliat en la nostra cuina: per fregir, amanir les amanides i ruixar sobre el pa dels teus entrepans. Segur que tots i totes coincidim en la idea que l'oli és pur or líquid. Però, i si et diguéssim que portes tota la vida ignorant com s'usa una ampolla d'oli?

L'ús ocult de l'anella de les ampolles d'oli

Durant les últimes setmanes hem pogut veure un vídeo que circula per les xarxes i que ens ha deixat amb la boca oberta. Com ja sabeu, quan li traiem el plàstic a l'ampolla d'oli i obrim el tap hi ha una anella que normalment solem llençar a les escombraries. Però la veritat és que té un ús que pot servir-nos per dosificar l'oli.

En relació amb la pregunta 'a quina edat vas saber això?', la usuària de Twitter @ErikaLopategui ha publicat un vídeo on podem veure que, després d'extreure l'anella, li dona la volta i la torna a inserir a l'ampolla d'oli. Ara, aquesta anella actuarà com un magnífic dosificador perquè puguem controlar a la perfecció la quantitat d'oli que fem servir en els nostres plats, amanides o entrepans. Què et sembla?

Les xarxes proven el truc

Com ja és habitual a les xarxes socials, els usuaris i usuàries no s'han conformat únicament en veure el vídeo, sinó que ho han volgut provar per veure si és cert. El vídeo gairebé té 3 milions de reproduccions, més de 20.000 'likes' i gairebé 7.000 'retuits', i és que la majoria d'usuaris i usuàries desconeixien aquesta funció oculta.

Com dèiem, el vídeo ha desencadenat tota mena d'opinions, així com altres alternatives per dosificar l'oli. Per exemple, un usuari explica que ell talla l'anella i a la tapa fa una mena de triangle amb un ganivet, «si vols que surti més, has d'estrènyer més l'ampolla i ja està».

Altres usuaris i usuàries, per la seva banda, mostren que el truc de l'anella els ha sortit malament, i publiquen fotografies on es veu que l'anella del tap ha acabat al fons de l'ampolla. Sigui com sigui, nosaltres ja estem desitjant provar aquest truc, perquè pot resultar-nos realment útil. I tu, ja o has provat?