Cartell Mercadona

Furor a Mercadona pel pollastre amb poques calories que serveix per a qualsevol dieta

Es tracta d'un ingredient que podràs incloure a nombroses receptes

Bones notícies per als clients de Mercadona. Quan comencem a seguir una dieta d'aprimament tendeix a ser molt comú començar amb molts dubtes, especialment relacionats amb què menjar. Tot i això, si t'agrada el pollastre, a Mercadona podràs trobar aquesta opció tan interessant per a qualsevol tipus de dieta.

Els clients asseguren que és un producte estrella

Sabem que la cadena valenciana acostuma a treure al mercat opcions d'aliments i productes alimentaris realment innovadores. Que, fins i tot, poden arribar a sorprendre molts clients. Va passar fa temps amb un 'snack' d''edamame', o amb les boletes de mozzarella.

 

Tot i això, en aquesta ocasió ens trobem amb una altra d'aquestes opcions cridaneres i curioses. Es tracta d'un nou pollastre al natural en conserva, que destaca per vendre's en una pràctica llauna, de manera similar a com es ven la típica tonyina en conserva. D'acord amb Mercadona, aquest pollastre és «baix en greix», a més de ser una bona «font de proteïnes».

Imatge del pollastre al natural en conserva de Mercadona
El pollastre és sempre una opció ben apetitosa i nutritiva | CatalunyaDiari

Ha estat fabricat per 'Totaler Frinsa del Noroeste' a les seves instal·lacions de Ribera (La Corunya), i ha estat elaborat únicament amb pit de pollastre. De fet, en enllaunar-se amb aigua i sal, manté gairebé pràcticament intactes totes les qualitats nutricionals.

Quina és la seva composició nutricional?

100 grams de producte aporten 563 kj/133 cal; greixos/lípids: 1,5 g dels quals saturats són 0,5 h. Hidrats de carboni: 0 g; proteïnes: 30 g i sal 1,4 g. A més a més, no té gluten, per la qual cosa és una opció interessant per als que segueixen una dieta sense gluten.

Aquest producte és una bona opció per a les dietes?

Els nutricionistes sempre han preferit la carn blanca de pollastre a la carn vermella perquè és més magra. Sense pell, en efecte, conté poc greix (3,6 g per 100 g de producte), no té hidrats de carboni i és ric en proteïnes nobles (19,4 g/100 g), sals minerals com sodi, potassi, fòsfor, magnesi i vitamines, com els del grup B.

Gràcies a la seva baixa aportació calòrica (110 kcal per cada 100 grams de pollastre) és un aliment ideal per als que volen mantenir un pes saludable.A més a més, entre els diferents beneficis, podem esmentar l'enfortiment dels músculs, el seu efecte antiestrès, ajuda a reforçar les defenses immunitàries i recolza el bon funcionament del metabolisme.

 

Per tant, si busques opcions ideals, i baixes en calories per incloure a la teva dieta d'aprimament, no et pots perdre alguns dels aliments nutritius més recomanats, com és el cas del pollastre. I és que, a més de contenir molt poca quantitat de greix, destaca per la presència de proteïnes de bona qualitat, vitamines i minerals.

Foto d'un carro de la compra.
És un dels productes més ben valorats pels clients | Getty Images

La importància d'una dieta equilibrada

La pèrdua de pes ràpida pot estar en ordre si tens molt de pes per perdre. Quan el pes està a prop del normal, ha de ser preferible optar per una alimentació saludable.

 

En termes de control depes, és important trobar una manera de controlar-ho perquè només amb canvis permanents en els hàbits alimentaris podem assolir resultats permanents. Així mateix, és important menjar regularment, amb èmfasi a menjar al matí i durant el dia.

Les bones dietes es caracteritzen per unaalimentacióabundant basada en vegetals, que es complementa amb suficients aliments rics enproteïnesd'alta qualitat, greixos bons i una quantitat adequada de carbohidrats d'alta qualitat.

 

I el pollastre tendeix a ser una opció idealment deliciosa, pel seu baix contingut calòric i el ric contingut en nutrients interessants, com podria ser el cas de les proteïnes.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp