Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'una fila de carros de la compra del supermercat Aldi

La ganga d'Aldi per netejar ràpid per menys de 20 euros

Aldi ha posat a la venda diversos articles per facilitar la neteja de la llar

Sovint se'ns fa pesat netejar la nostra llar i sempre busquem productes i aparells que ens ajudin a fer-ho més fàcil. Els fabricants i proveïdors de productes i aparells de neteja són conscients de la gran demanda i és per això fan tot el possible per crear artefactes que ens facilitin la neteja de la nostra llar. Aquest és el cas del raspall elèctric que podem trobar a Aldi per menys de 20 euros.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

Raspall netejador elèctric recarregable QUIGG

Aquest raspall elèctric compta amb múltiples capçals per eliminar ràpidament la brutícia i, a més, és resistent a l'aigua. Podràs trobar-lo a Aldi a partir del dissabte 24 d'abril per 19,99 euros.

La ganga d'Aldi per netejar ràpid i sense esforç per menys de 20 euros
Raspall netejador elèctric recarregable QUIGG | ALDI

El seu mànec antilliscant fa que sigui fàcil d'utilitzar i elimina ràpidament l'aigua i la brutícia sense haver de fer força. Així doncs, és ideal per a una neteja senzilla i sense esforços, reduint el temps i la càrrega de treball. D'altra banda, el seu funcionament és molt eficient, ja que també és portàtil i, per tant, es pot utilitzar en qualsevol lloc sense la necessitat d'endollar-lo al corrent elèctric. A més, la càrrega dura fins a 90 minuts.

El raspall inclou 4 capçals i un mànec allargador per satisfer diferents necessitats de neteja. Aquests accessoris, flexibles i resistents, es poden utilitzar per netejar tota mena de superfícies, tant planes com desiguals, i per eliminar el sabó i la brutícia. De fet, els capçals són resistents als bacteris i eviten la humitat.

La ganga d'Aldi per netejar ràpid i sense esforç per menys de 20 euros
Raspall netejador elèctric recarregable amb diferents capçals | ALDI

És més, el raspall també serveix per netejar taules, terrasses, banyeres, rajoles, aigüeres, cuines, barbacoes, etc. Totes aquestes superfícies són fàcils d'embrutar, de manera que aquest raspall és la millor opció per al seu manteniment. A més, cal dir que la seva marca és Quigg, la qual va popularitzar el robot de cuina Aldi.

Un altre producte que promet arrasar en vendes i que també estarà disponible a partir de dissabte vinent, 24 d'abril, és el fregall amb doble cara que costa 2,99 euros. Aquest fregall permet netejar en profunditat les piques, fogons i lavabos. 

Un altre aparell que batrà rècord en vendes podria ser el robot aspirador amb sistema de navegació intel·ligent, però ho desvetllarem pròximament.