Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Plano general de los jardines de Terramar

Gloria Gaynor i Gregory Porter, caps de cartell del festival Jardins Terramar

Els concerts es faran a Sitges, en un espai excepcional

Cartell del festival
Cartell del festival | Festival Jardins Terramar

 

Artistes de reconegut prestigi internacional i nacional configuren el festival Jardins Terramar de Sitges, celebrat del 20 de juliol al 5 d'agost. Des de Gloria Gaynor a Joan Dausà i Els amics de les arts, passant per Joan Manuel Serrat, Sergio Dalma o Gregory Porter, el públic podrà gaudir d'una gran varietat d'estils al llarg de tots els dies. 

El tret de sortida del festival serà el dia 20 de juliol amb una  proposta que combina cinema i música, en col·laboració amb el Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya que se celebra cada any a la localitat. Tindrà com a protagonista el director Juan Antonio Bayona - director de pel·lícules com 'El Orfanato' i 'Lo imposible' - i la seva filmografia, fent èmfasi en les bandes sonores que les integren.

La cloenda, d'altra banda, estarà dedicada en bona part als més petits, amb el Minimúsica. Així doncs, el 5 d'agost els nens i nenes podran acostar-se a la música en directe de la mà d'artistes com Marc Parrot o The Pinker Tones.

La gastronomia, punt fort del festival

Per tal de donar una «experiència sensorial completa», el Terramar oferirà un càtering de dues Estrelles Michelin amb la xef Fina Puigdevall, encarregada de dissenyar el menú de l'exclusiu restaurant. A més, després de les actuacions es podrà fer una copa a 'cocktail street'.

El festival es durà a terme als Jardins Terramar
El festival es durà a terme als Jardins Terramar | Festival Jardins Terramar

 

Tot plegat es configurarà en un espai excepcional, els Jardins Terramar, un indret sitgetà que trasllada a plena època modernista. Datat de l'any 1919, es tracta d'un entorn natural ideal per al gaudi de tothom.