Imatge del logo de Mercadona.

He aconseguit uns llavis de pel·lícula amb un sèrum que ven Mercadona per 4 euros

Els teus llavis tindran un millor aspecte que mai amb aquest sèrum de Mercadona

Mercadona ha llançat un producte que no deixa ningú indiferent. Fidel als seus costums, la cadena valenciana segueix amb ull crític les darreres tendències o modes per així poder llançar sota el seu segell productes que puguin arrasar entre les seves clientes.

Aquesta vegada, sembla haver encertat de ple. Tot això és perquè ha posat a la venda un producte que ha estat arrasant des de fa mesos a les xarxes. És, ni més ni menys, que sèrum voluminitzador de llavis.

El sèrum de Mercadona que promet uns llavis de pel·lícula

Encara que a priori un voluminitzador de llavis no soni extremadament cridaner, la veritat és que es tracta d'un producte 'revolucionari'. Almenys, això és el que creuen milers d'usuaris que, a les xarxes socials, aprofiten per aconsellar l'ús d'aquests labials.

A Mercadona, per exemple, en pots trobar un sota el nom de 'Sèrum labial roll-on Mystic Muy Tu'. Com el mateix nom indica, ve en un format 'roll-on', de manera que la seva aplicació és molt senzilla i no et robarà molt de temps.

Imatge del sèrum de llavis de Mercadona
Gràcies a la seva mida, podràs portar-lo sempre a sobre | Catalunya Diari

Com pròpiament indiquen des de Mercadona, el seu ús permet cuidar i emplenar el volum dels teus llavis des de l'interior . Tot això gràcies al seu contingut en àcid hialurònic. Tot i això, el que més destaca d'aquest sèrum no és aquest ingredient, sinó els que permeten millorar la microcirculació.

Parlem de l'extracte de bitxo i mentol, els principals causants que el gruix dels teus llavis es vegi àmpliament potenciat. I és que aquests ingredients són els que et faran sentir un efecte picant i de coïssor als llavis en aplicar-te'l.

També podràs fer-lo servir perquè els teus llavis es vegin més hidratats

Per si no n'hi hagués prou, aquest sèrum de Mercadona amaga un as sota la màniga. El seu ús no només et permetrà presumir d'uns llavis més grans, sinó que també d'uns totalment hidratats. En aquest sentit, el seu contingut en mantega de karité i glicerina són essencials perquè els teus llavis llueixin d'allò més espectaculars i ferms.

Perquè el seu efecte sigui durador i notable, només te l'hauràs d'aplicar diverses vegades al dia. En el cas de no saber com fer-ho, al mateix producte podràs comprovar com orientar el 'roll-on'. Cal destacar que cadascun d'ells conté 15 ml, per la qual cosa podràs gaudir del seu ús durant força temps pagant a la vegada menys que en altres marques.

Altres alternatives a aquest sèrum de Mercadona

Com que aquest tipus de producte està tan de moda, també és possible trobar alternatives iguals o fins i tot més econòmiques que la disponible a Mercadona. Per això, hem ideat una selecció amb els voluminitzadors que no es pot deixar escapar.

1. 'What The Fake! Plumping Lip Filler'

Possiblement és un dels brillants voluminitzadors més coneguts, cosa poc sorprenent, si tenim en compte que la seva aplicació et permet lluir uns llavis supergruixuts i voluminosos. Dissenyat per la marca de cosmètics 'Essence', permet suavitzar les línies d'expressió, així com hidratar o refrescar els llavis.

Imatge del sèrum de llavis de Druni
Fins i tot les 'influencers' s'atreveixen amb aquest brillant de llavis | Catalunya Diari

2. 'Extreme Shine Volume Lip Gloss'

De la mateixa marca que l'anterior, també tens aquesta alternativa, la qual està disponible per tan sols 0,99 €. Per si no n'hi hagués prou, pots escollir entre 10 colors, per la qual cosa és una aposta molt segura si vols que els teus llavis es vegin millor que mai.

Imatge del brillant de llavis de Druni
Pots escollir entre 10 tons diferents de brillant | Catalunya Diari

3. 'Pout Bomb Maxi Plump'

Molt similar als anteriors, trobem aquest brillant de llavis de 'Revolution'. El més vistós d'aquest cosmètic no és només l'acabat brillant i voluminós que deixa als llavis, sinó que no deixa un efecte enganxós sobre ells. Segons la marca, el 70% de les persones que ho han provat confirmen que els llavis semblen més grans amb ell.

Imatge del brillant de llavis de Druni
Aquest brillant també és 'cruelty free'! | Catalunya Diari

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp