Lidl

Les postres de Lidl que s'esgoten ràpidament de les botigues: tothom en parla

Les xarxes socials aconsegueixen viralitzar molts productes del supermercat

Lidl torna a tenir un producte que és líder de vendes. No és una cosa nova per a la cadena de supermercats alemanya que està acostumada a aconseguir-ho. La qualitat que té a les prestatgeries fa possible que molt del que posa a la venda tingui possibilitats de ser un èxit.

En aquest cas, sense desmerèixer la qualitat dels productes, s'ha fet viral a través de les xarxes socials. No crec que a ningú no li estranyi a hores d'ara que els creadors de contingut tinguin tanta influència com per posar un producte en boca de molta gent.

Així va passar amb els mochis, encara que no de primeres amb els de Lidl. Per als que encara no sàpiguen que són, es tracta d'unes postres japoneses. Estan fets amb massa d'arròs que s'omple a la seva versió espanyola amb gelat de diferents sabors. Per això, la varietat és àmplia perquè sigui del gust de moltes més persones.

A Espanya es van començar a fer coneguts gràcies als creadors de continguts i les cadenes de supermercats se'n van fer ressò. Lidl en va ser una i va començar a incloure'ls al seu catàleg. Estan disponibles a la secció de congelats.

Així i tot, no és la primera vegada que aquest supermercat importa una mica d'una altra cultura. És habitual veure com als passadissos se celebren setmanes temàtiques. Aquestes donen la possibilitat de tastar menjar d'altres indrets sense haver de desplaçar-nos més enllà del nostre supermercat.

Quatre sabors que fa un any que arrasen

Els mochis de Lidl van sortir al mercat després que Mercadona ja estigués comercialitzant-los. A la cadena de Juan Roig van ser tres anys més matiners, encara que sí que és veritat que van estar retirats per un temps dels prestatges. Després d'una recollida en línia de firmes van tornar a vendre's l'any 2020.

No va ser fins al 2021 quan Lidl va posar a la venda els seus propis mochis. Aquests estan fabricats per la marca Gelatelli es van poder veure per primera vegada a les neveres amb quatre varietats. Van ser un èxit, a banda de per la qualitat i l'assortiment, per tenir un preu inferior al del seu competidor.

Mochis Lidl
Una vegada al mercat, van ser molts els vídeos a les xarxes socials provant aquest producte de Lidl | GETTY IMAGES

Les opcions incloïen sabors per a tots els gustos. Els més llaminers podien començar a gaudir gràcies als mochis de xocolata. El gust de mango servia per satisfer aquells que són partidaris de les fruites més exòtiques. Una mica més suaus, però igualment saborosos, van sortir els de vainilla i coco.

Quan van sortir a la venda, les xarxes es van omplir de vídeos en què es provaven les quatre varietats per donar una opinió sobre ells. Així mateix, també es feien comparacions entre els comercialitzats per cada cadena de supermercats.

Xocolata blanca, un sabor que bat rècords

Si tornem a l'actualitat, podem veure que Lidl s'ha anat actualitzant. Igual que Mercadona va incorporar novetats quan va reprendre la comercialització de mochis, la cadena de supermercats alemanya no ha volgut quedar-se enrere.

Per aquesta raó, van començar a comercialitzar nous sabors que han refermat el seu èxit en aquest terreny. T'estic parlant de la varietat de xocolata blanca. És possible que no hagis arribat a veure-la a la secció de gelats si no has estat ràpid, ja que s'esgoten constantment.

De nou, les xarxes socials han estat els precursors de la moda. No són pocs els vídeos en què es prova aquest mochi amb aquest nou sabor. Aquest tipus de publicitat és molt beneficiosa per als supermercats i Lidl està demostrant amb les seves vendes que és així.

Per tant, si encara no ho has provat i algun dia el veus al teu supermercat, fica-ho aviat a la cistella perquè potser a la següent volta ja estiguin esgotats. Pensa que estan arrasant i qui el troba no se n'emporta únicament un per garantir el seu abastament de mochis.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp