Imatge d'un Ikea

He trobat a Ikea la solució per tenir el doble d'espai a la meva cuina

Augmenta la capacitat alhora que aconsegueixes tenir-ne tot més organitzat

Per molts armaris que tinguem, moltes vegades veiem que la nostra cuina es queda petita per a tot el que volem guardar-hi. Hi ha fins i tot cases on el propi forn es converteix en un magatzem més. Sí que és veritat que potser acumulem massa, però no sempre cal llençar.

Aquest problema es multiplica si parlem d'un pis petit. En aquest cas, no comptem amb tants armaris per guardar les coses i ho hem de tenir tot més comptat. Per això, buscar una solució que permeti que puguem tenir més emmagatzematge sempre és benvinguda.

Ikea fa aparició en aquest moment per oferir-nos la solució que necessitem. Gràcies al gegant suec podem aconseguir que els nostres armaris arribin a tenir el doble de capacitat de magatzematge.

L'espai de la nostra cuina es multiplicarà de manera que serà difícil de creure. Tindrem un rebost que ara pot arribar a tenir fins i tot buits lliures de tot allò que podrem col·locar.

Duplica l'espai amb aquest rebost extraïble

Si vols que la teva cuina guanyi en capacitat, fes una ullada a aquest rebost extraïble que té Ikea a la venda. Es tracta del model Utrusta. Té un preu de 399 euros que se't faran barats quan vegis els beneficis que tindrà per aquesta estada. És més, pensaràs que com t'has pogut apanyar abans.

No és estrany que les xarxes s'hagin fet ressò ràpidament de l'existència d'aquest producte. En una època en què els pisos petits són una cosa força comuna, qualsevol solució per a l'espai és molt ben rebuda.

Armari Ikea
Al tancar, s'ajunten permetent que ningú sàpiga el truc que s'amaga darrere la porta | Catalunya Diari

Aquesta estructura va cargolada tant a la porta com a l'interior del nostre armari perquè el seu mecanisme funcioni. Compta amb 6 cistelles a banda i banda que, a més d'aportar molt més espai d'emmagatzematge, permeten veure sense problemes el contingut que tenim a cada prestatge.

Això és així perquè, una vegada obrim la porta, les dues parts se separaran i tindrem a cada costat una columna de cistell. En tancar, aquestes s'ajunten permetent que ningú sàpiga el truc que s'amaga darrere la porta. Gràcies a això, també podràs gaudir d'una organització més gran.

Aquest rebost extraïble està construït en acer inoxidable per garantir més durabilitat. Pel que fa a les mides, té 168 centímetres d'alçada. Tant l'amplada com el fons és de 60 centímetres. Hauràs de tenir-ho en compte si vols col·locar-la en un armari que ja tinguis prèviament.

Aquest és l'armari perfecte per al rebost

Si no saps on trobar un armari que encaixi a la perfecció amb aquest rebost extraïble i vols tenir-lo a la teva cuina, Ikea també té la solució. A més, té una àmplia varietat entre la qual segur trobes la que més encaixi amb aquesta estada de casa teva.

Les dimensions del rebost obliguen que l'armari hagi de ser alt, encara que en amplada tampoc no cal tant d'espai. En concret, aquest té unes dimensions de 60 x 60 x 200 centímetres. Es tracta del model Metod.

Armari Ikea
Les dimensions del rebost obliguen que l'armari hagi de ser alt, encara que en amplada tampoc no es necessita tant d'espai | Catalunya Diari

Com ja t'he comentat, no tindràs cap problema per trobar-ne un que estèticament quedi bé a la teva cuina. I és que Ikea té aquest armari en, ni més ni menys que 20 colors diferents. Podràs emportar-te el que més s'adeqüi al que necessites per un preu que oscil·la entre els 600 i els 700 euros, depenent de la nostra elecció.

Has de tenir en compte que hi ha parts que no s'inclouen a l'embalatge d'aquest armari. Hauràs de comprar addicionalment tant les potes com el sòcol. No et preocupis, que Ikea els té a mà perquè no hagis de fer voltes.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!