Carro de la compra buit en un supermercat

Els horaris dels supermercats aquest pont de desembre: Mercadona, Lidl, Carrefour...

Quin horari faran els supermercats durant el pont de la Constitució?

El pont de desembre, també conegut com a pont de la Constitució o pont de la Immaculada, ja és al caure. I alguns dels supermercats més coneguts han modificat l'horari d'aquests dies previs al Nadal.

Horaris dels súpers durant el pont de la Constitució

Avui t'expliquem quin horari faran durant el pont els supermercats més populars del nostre país. Així, no tindràs cap sorpresa quan vagis a fer la compra. En molts supermercats, els dies i hores de tancament i obertura solen variar en funció de la zona on estiguin situats.

Per això us facilitem la pàgina web on podeu consultar les hores d'obertura i tancament dels supermercats de la teva localitat. Pren nota!

Mercadona

El popular supermercat valencià tancarà set dies al desembre. No obrirà ni el diumenge 5, ni el dilluns 6, ni el dimecres 8, però sí que estarà obert dimarts 7 de desembre.

L'horari habitual de les botigues de la cadena sol ser des de les 9.00 fins a les 21.30.

Lidl

El súper alemany, per la seva banda, tanca els mateixos dies que l'anterior. El dia 6 de desembre, dia de la Constitució Espanyola, tancarà.

Dimarts 7 de desembre estarà obert i dimecres 8, que és el dia de la Immaculada Concepció, tornarà a tancar. L'horari d'obertura acostuma a variar en funció de la zona.

Carrefour

Segons indica el mitjà 'Las Provincias', el supermercat francès obre cada dia a les zones de gran afluència turística. A la resta de llocs, obre el dilluns 6, però tanca el diumenge 5 i el dimecres 8 de desembre.

Tot i així, aquests horaris varien molt segons on estigui situat el supermercat.

Alcampo

El supermercat Alcampo tanca diumenge 5 i dimecres 8 de desembre a les zones que no són gaire turístiques, però estarà obert dilluns 6 de desembre.

No obstant això, tal com passa amb Carrefour, els horaris poden variar en funció de la zona. Pots consultar les hores d'obertura i tancament específiques del teu supermercat més proper a la pàgina web d'Alcampo.

Consum

Els supermercats Consum també tenen horaris que varien en funció de la zona i de la botiga durant el pont de la Constitució. Algunes botigues obren diumenge 5 de desembre i tanquen dilluns 6 i dimecres 8.

L'horari d'obertura sol ser de 9.00 a 21.30. Tot i això, el millor és que consultis l'horari del Consum on vas normalment a la pàgina web del supermercat, així evites problemes.

Dia

Els supermercats Dia, per la seva banda, també tenen horaris diferents segons la localitat on estiguin. En alguns llocs obren tant el 6 com el 8 de desembre, mentre que en d'altres tanca.

Per això, en aquest cas, millor que consultis la pàgina web del supermercat.

Hipercor

Tal com passa amb la resta de cadenes, l'horari del supermercat d'El Corte Inglés durant el pont varia en funció de la ciutat. Obrirà diumenge 5, dimarts 7 i dimecres 8 de desembre i tancarà el dilluns 6 de desembre.

L'horari sol ser de 10.00 a 22.00, però t'aconsellem que consultis les hores d'obertura de la teva botiga més propera a la pàgina web.