Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Logotipo de Ikea

L'últim èxit absolut d'Ikea: s'esgota ràpidament

La companyia sueca llança un article ideal per a qualsevol ocasió

Ikea ha llançat una bossa multiús ideal per anar de compres. El gegant suec ho ha tornat a fer, llança novetats amb molta freqüència que satisfan les necessitats dels seus clients. Tota la gamma de productes que ofereix és apta per a tota mena de butxaques i la qualitat és suprema.

En aquest cas, la bossa multiús d'Ikea ja és a la butxaca de molts. Es tracta d'un invent únic que, com sol passar amb tot el que ven aquesta marca, s'ha tornat viral en poques hores.

A la pàgina web ja han actualitzat tot el que cal per formar una llar. Des de mobles, fins a estris de cuina, productes de bany, articles de decoració, roba per al llit, productes per tenir cura del teu jardí, etc. Fins i tot venen plantes tant per a interior com per a exterior.

Fa poc, publicàvem nous productes d'Ikea per renovar la decoració de la llar. També us vam mostrar en una altra notícia els accessoris ideals per reorganitzar les habitacions. Aquesta vegada, és el moment de parlar de la bossa multiús d'Ikea que tothom desitja.

Ikea ha llançat una bossa multiús que ha arrasat en línia

Es tracta d'un producte per fer-nos la vida més fàcil. Una bossa que també es pot utilitzar de motxilla. Sens dubte, és allò que molts necessitàvem. Aquesta bossa-motxilla és perfecta per aquells que prefereixen l'estil clàssic i siguin curosos. Permet tenir les claus, el mòbil i la targeta de transport a mà. A més, té espai per a la carmanyola i el portàtil.

bossa Ikea
La bossa d'Ikea és multiús i està disponible en dos colors | Ikea
 

Ideal per portar-la quan anem de viatge o en alguna excursió. No obstant això, també pot ser l'accessori perfecte per utilitzar en la teva rutina i en el teu dia a dia. Pot ser l'element més útil per portar a l'oficina amb tots els aparells que necessitem per treballar.

El teixit és de polièster reciclat. Aquest fet de transformar els residus en recursos ens permet avançar cap a un futur més sostenible. Pot dur-se a manera de motxilla, a l'espatlla o a la mà.

Dins de la bossa, hi ha compartiments per al mòbil i un portàtil o una tauleta. A més, està plena de butxaques de seguretat per guardar objectes de valor. A més, s'hi poden enganxar les claus a la butxaca exterior perquè no acabin perdudes en el fons de la bossa.

A la pàgina web d'Ikea, l'empresa informa que, dins de la bossa, hi ha un compartiment perfecte per la targeta de transport. Es tracta d'una butxaqueta que es pot passar directament per l'escàner de la barrera d'accés del transport.

La bossa es pot tancar amb la cremallera de la part superior. Porta una cremallera i un folre a quadres de color groc a joc. Així mateix, el teixit de la motxilla repel·leix l'aigua.

Es pot combinar amb altres bosses i motxilles de la mateixa sèrie. Aquesta bossa d'Ikea és plegable, unisex i existeix en dos colors: beix i verd oliva. Costa 19 euros i es pot comprar a l'establiment o demanar en línia.

Una bossa que ha causat un gran furor a xarxes. Molts usuaris la volen i ja han alertat que el seu estoc vola. Afanya't si vols aconseguir-la.

«És l'única cosa que pot fer-me feliç», asseguren alguns usuaris. Sens dubte, tot un èxit que arrasa en vendes.