Cartell d'un centre d'Ikea

Ikea deixa anar un anunci 'bomba' abans de Nadal: obren una nova botiga a Catalunya

L'obertura està planejada pel primer quadrimestre de 2021

Ikea obrirà durant el primer quadrimestre de 2021 una nova botiga 'Planning Studio' a l’Eixample de Barcelona, amb un establiment de 544 metres quadrats. El local estarà situat a l’avinguda Diagonal 445, entre els carrers Muntaner i Casanova, segons han informat en un comunicat aquest dijous.

Aquest innovador format ofereix a cada client assessorament personalitzat, en aquest cas, per al disseny de cuines i armaris modulars amb espais dedicats a exposició i venda assistida. En aquestes botigues podran descobrir tot tipus de cuines, passant per solucions de magatzematge intel·ligent, armaris de paret i matalassos, i a diferència de les altres botigues, no hi haurà articles a la venda.

Ikea considera Catalunya «un mercat prioritari»

L'obertura d'aquesta botiga suposa l'inici de la implantació d'aquesta mena d'establiments a Catalunya.  De la mateixa manera, Ikea reafirma la seva aposta per Catalunya i ja ha anunciat que volen obrir entre 4 i 8 botigues més d’aquesta mena al territori català.

«Catalunya és un mercat prioritari dins dels plans de creixement d'Ikea, sobretot a l'hora de posar en marxa nous formats innovadors, a causa del gran acolliment que sempre ens han brindat els consumidors catalans», ha assegurat la directora d'Ikea Ibèrica, Petra Axdorff. De fet, aquestes botigues ‘Planning Studio’ ja s’han estrenat a Girona i a Sant Pere de Ribes (Garraf).

Ikea recompra més de 60.000 mobles a Catalunya durant el ‘Green Friday’

De fet, Catalunya també va ser la gran protagonista d’Ikea durant el 'Green Friday', una campanya creada en el context del Black Friday que va tenir lloc entre el 23 i 29 de novembre. A principis de desembre, Ikea va anunciar que havia recomprat més de 66.000 mobles a Catalunya.

La botiga d'Ikea Gran Via L'Hospitalet (Barcelonès) és la que més articles va recomprar (26.000 articles), seguida d'IKEASabadell (Vallès Occidental), amb 21.198, i d'IKEABadalona (Barcelonès), amb 18.899; i en el conjunt d'Espanya van recomprar-se més de 304.000 mobles.

«En tan sols una setmana hem aconseguit que més de 300.000 articles puguin tenir una segona vida i això ens fa sentir molt orgullosos i satisfets perquè ens permet avançar clarament cap a una nova manera de consumir, més circular i més responsable amb el planeta», ha destacat la directora de Desenvolupament de Negoci i Transformació d'IKEA a Espanya, Mosiri Cabezas.