Logo de la cadena Ikea a l'exterior d'una de les botigues

Aconsegueix un morè de pel·lícula sense sortir de casa gràcies al nou producte d'Ikea

És plegable i ocupa molt poc espai quan es guarda

Estar còmode a la platja no sempre és senzill. D'una banda, tenim les aparatoses gandules que, si hem de caminar molt de camí, no són gaire lleugeres. I de l'altre, en el cas que optem per una tovallola, depenent del terreny, potser no és del tot còmoda. Així que, massa inconvenients.

Però com t'hem explicat moltes vegades, un dels objectius del mercat és satisfer els consumidors. Per això mateix, van apareixent nous productes que donen resposta a aquestes necessitats. I entre elles s'inclou més comoditat per prendre el sol.

En aquest sentit, Ikea ha llançat una nova col·lecció estiuenca amb imprescindibles per passar un dia al càmping o a la platja. De fet, ja la pots trobar disponible a la seva xarxa de botigues. Podràs identificar-los, a més de ser marcats com a novetat, pel seu nom: 'Strandön'.

D'entre tots els articles ens ha cridat l'atenció una gandula que ha vingut a substituir a la tovallola. És una variant que ha vingut a donar resposta a les persones que no s'hi acostumen, però veuen que una gandula pot ser molt aparatosa de transportar. És una gran opció la que el gegant suec ha decidit posar a la venda.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA totes les notícies del TEMPS de Catalunya al WhatsApp!

Absoluta comoditat per menys de 30 euros

La gandula 'Strandön' d'Ikea serà la teva solució per a aquest estiu. Un cop la tinguis, només t'hauràs de preocupar de tombar-te i relaxar-te. A més a més, té la mida perfecta per poder portar-la amb nosaltres. I és que compta amb un disseny lleuger gràcies a la possibilitat de plegar-la pel transport.

Muntatge del fons desenfocat d'Ikea i la gandula de Stradön
Aquesta gandula és molt fàcil de transportar a qualsevol lloc | España Diario TIPS, Ikea

Encara que creguis que per ser novetat tindrà un preu elevat, res més lluny de la realitat. Pots aconseguir-la tant a la seva pàgina web com a la botiga física per tan sols 29,99 euros. A més, a les botigues veuràs com té el seu propi apartat com si fos una estampa estiuenca.

I a més de ser còmoda per portar, també veuràs que té a la part del darrere una bossa gran amb cremalleres on poder guardar tot el que vulguis. Podràs fer-la servir per ficar els teus articles personals, les cremes, la roba… Tens espai de sobres per a tot!

D'altra banda, perquè la tovallola no se't voli els dies de vent, té dues bandes elàstiques que la subjecten. Tanmateix, també hi podràs enganxar altres coses com les ulleres, la roba o el banyador perquè s'eixugui. Per tant, podràs donar-li múltiples usos.

Gandula Stradön d'Ikea vista per darrere a la platja
Té espai d'emmagatzematge d'objectes i dues bandes elàstiques amb múltiples usos | Ikea

Tot just necessita manteniment

Com ja t'hem dit, és molt fàcil de transportar, només l'has de plegar per portar-la amb tu. Quan l'obres, una cosa que és molt senzilla, veuràs com pot ser d'àmplia. Les mides són 189 centímetres de llarg, 50 d'amplada i 47 d'alçada. Està provada perquè la facin servir persones que pesin, com a màxim, 110 quilos.

Per estar còmodament estirat, es pot regular de manera senzilla la inclinació del respatller. Per fer-ho, només hauràs de moure l'estructura de pota cap endavant o cap enrere, depenent de com t'agradi. També ajuda a aquesta comoditat el teixit de suaus fibres.

Si no passa res estrany, té una llarga durabilitat. És més, per netejar aquesta gandula només hauràs de fer servir una solució sabonosa suau i després utilitzar un drap sec per retirar la humitat. Això és important abans que la tanquis i la guardis.

I és que Ikea, encara que matisa que no necessita manteniment, sí que ens dona algunes recomanacions per prologar-ne la durada. En aquest sentit, indica que cal netejar la gandula amb regularitat. A més, afegeix, que és bo guardar-la en un espai fresc, sec i tancat o en una bossa o una caixa quan no la facis servir.