Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
muntatge foto d'establiment Lidl amb il·luminador corporal de cent

Provo el nou il·luminador de Lidl i em quedo muda: deixa la pell brillant i és barat

A Lidl han llançat una novetat a la seva secció de perfumeria que és ideal per utilitzar en esdeveniments per lluir amb brilli-brilli

Al supermercat Lidl no paren amb les novetats en diferents articles. En aquesta època de l'any sembla que s'han centrat més en els productes d'alimentació.

No obstant això, també podem trobar algunes novetats a la secció de perfumeria. L'última que ha tret és un il·luminador per a la pell perfecte per utilitzar en esdeveniments on volem presumir de brilli-brilli i d'una pell bonica.

L'il·luminador corporal perfumat de Lidl

És de la marca Cent, que és la marca blanca dels articles de cosmètica de Lidl. Es presenta en un envàs de plàstic de color transparent amb un tap de color blanc amb dosificador. L'envàs és cert que és massa senzill i no crida res l'atenció, però l'important és el seu interior.

Cent il·luminador corporal de Lidl i el seu tap dosificador
Triomfa vagis on vagis! | catalunyadiari.com

Aquest il·luminador corporal de Lidl és perfecte si busques unes suaus llampades de glitter sobre la pell. És ideal per aplicar-lo sobre l'os de les clavícules, les espatlles, una mica sobre les orelles i la part superior dels pits, ja que així podem crear volums.

Però no només ens aporta una petita brillantor que fa que la nostra pell es vegi molt més bonica. El millor és que també ens aporta una gran hidratació, per això és un dos en un. S'expandeix molt fàcilment per la pell, no és gras, la textura és suau i compta amb una aroma fresca molt agradable per al cos.

glitter de l'il·luminador corporal de Lidl
Pot ser teu per menys de 3 € | catalunyadiari.com

Aquest il·luminador podem adquirir-lo per només 2,49 € als supermercats de Lidl i té una mida de 100 ml. És cert que la mida no és precisament gran, però en estendre's molt fàcilment, es necessita molt poca quantitat en cada ús, per la qual cosa dura força temps.

Preus i ofertes actualitzats el dia 06/01/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i Catalunya Diari no es fa responsable dels possibles canvis.