Logo Mercadona

Indignació amb Mercadona per retirar un producte molt estimat: «És un error»

Els clients lamenten la retirada d'aquest producte

Sigui a Mercadona o a qualsevol altre supermercat, tots tenim algun producte predilecte. El típic que, si arribés a faltar, seríem els primers a notar-ho. No obstant això, ningú no està exempt que el seu supermercat retiri el seu article de confiança.

Un fet que, recentment, han patit alguns dels clients de Mercadona. Després de moltes setmanes de dubtes, la cadena valenciana ha confirmat la retirada d'un dels productes més reclamats a les botigues, així com la retirada parcial d'un altre favorit.

Mercadona confirma el destí de dos productes molt demanats

Si tu també sols fer la compra a alguna botiga Mercadona, segurament hauràs notat una absència important. Des de fa unes setmanes, és impossible aconseguir cap unitat de la seva coneguda Infusió Pinya Colada de la marca Hacendado. A cada paquet, podies trobar 20 sobres amb aquesta infusió.

Tot i això, la cadena valenciana ha confirmat la seva retirada, tal com mostra una de les últimes publicacions de @busosreview. Per tant, els clients ja no podran continuar comprant aquest producte, tret que des de la cadena valenciana decideixin tornar a incloure'l al seu catàleg.

Així mateix, el compte oficial de Mercadona ha aprofitat la pregunta de l'usuari per assenyalar que, malgrat la retirada de la Infusió Pinya Colada, els clients també poden gaudir de les Infusions Fruites Vermelles i Mango.

Pel que fa a la presència irregular de la Truita de Patates amb Xoriço, la companyia ha confirmat que aquest producte només està disponible a certes províncies. Per això, moltes botigues no hi compten entre el seu assortiment.

Infusions mango i fruites vermelles Mercadona
Des de Mercadona recomanen donar-li una oportunitat a aquestes infusions. | Catalunya Diari

Els clients han demostrat el seu descontentament amb la retirada confirmada

A la publicació de @busosreview molta gent ha compartit el seu desacord amb la retirada de la Infusió Pinya Colada. Entre alguns dels comentaris, destaca: «La infusió de pinya colada era el meu "cafè" dels matins d'estiu, a veure ara què faig perquè les altres no m'agraden».

Seguint en la mateixa línia, altres comentaven amb tristesa: «Doloret amb la retirada de la infusió», «Que bona estava aquesta infusió, vaja» o «És un error treure la pinya colada a les portes de l'estiu».

La infusió se suma a una llarga llista de productes retirats

Per si no n'hi hagués prou, la Infusió Pinya Colada no ha estat l'única «víctima» de Mercadona. També a través de les xarxes la cadena ha confirmat la retirada d'alguns productes molt estimats pels seus clients.

En són un clar exemple les Galetes Avellana de la marca Hacendado, les quals han tingut un recorregut més aviat curt pels prestatges de la cadena. El mateix ha passat amb les seves Galetes Cruixents sense gluten ni lactosa, les quals han deixat d'estar disponibles a totes les botigues.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les totes les novetats, canvis i ofertes de MERCADONA al teu WhatsApp!