Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb noia netejant nevera per dins i cercle vermell amb nevera amb ingredients dins

L'ingredient de la nevera que deixa els electrodomèstics impecables: més brillantor

Es tracta d'un ingredient sorprenent que et pot ajudar a netejar i treure brillantor els teus electrodomèstics de forma natural

Els electrodomèstics són una part essencial de la nostra cuina i de la nostra vida quotidiana, ja que ens faciliten les tasques domèstiques i ens ajuden a preparar els nostres aliments. No obstant això, amb l'ús i el pas del temps, també es poden embrutar, tacar-se o perdre la brillantor.

Quin és l'ingredient que deixa els electrodomèstics impecables?

Per tot això, és normal que cada cop més persones busquin alternatives naturals i econòmiques per netejar i treure brillantor als seus electrodomèstics. Aquestes alternatives es basen en l'ús d'ingredients que tenim a casa i que tenen propietats beneficioses per a la llar. Entre ells, en destaca un que potser no t'esperaves: la llet.

La llet és un aliment bàsic que consumim diàriament i que té un gran valor nutricional. Però el que potser no sabies és que la llet també pot ser una eina de neteja efectiva pels teus electrodomèstics.

Segons algunes persones que ja ho han provat, en remullar una baieta en llet abans de fer-la servir per netejar, es pot aconseguir una neteja més profunda i una brillantor més intensa de forma natural.

Com funciona la llet per netejar els electrodomèstics?

Hem de tenir en compte que la llet conté àcid làctic, una substància àcida que ajuda a dissoldre el greix i la brutícia dels electrodomèstics. També conté caseïna, una proteïna que forma una capa protectora sobre les superfícies metàl·liques o plàstiques. Ajudant a prevenir l'oxidació i a donar una brillantor suau.

Muntatge amb persona netejant nevera amb drap i guant blau i cercle vermell amb got i ampolla de llet
Un truc senzill i ràpid! | Getty Images, Getty Images Signature

Utilitzar la llet com a producte de neteja per als electrodomèstics és molt senzill:

  1. Escalfa una mica de llet en un cassó o al microones fins que estigui tèbia.
  2. Fica una baieta neta a la llet calenta i escorre-la bé.
  3. Frega la baieta sobre els electrodomèstics que vulguis netejar i treure brillantor. Repeteix el procés fins a eliminar tota la brutícia i les taques.
  4. Assequeu els electrodomèstics amb un drap sec o una tovallola de paper.

En acabar la neteja, veuràs que els teus electrodomèstics estan més nets i brillants sense necessitat de fer servir productes químics. A més, notaràs que els teus electrodomèstics tenen una olor fresca i agradable. La llet també ajuda a desinfectar els electrodomèstics i a eliminar les males olors causades per la floridura o la humitat.