Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb botiga de Primark de fons i cercle vermell amb noia amb abric de pèl sintètic de la col·lecció amb Rita Ora

Primark em sorprèn amb l'abric de pèl sintètic de la col·lecció de Rita Ora

Suma't a la tendència de la temporada tardor-hivern amb la peça exterior de la nova col·lecció de Primark

La segona col·laboració de Primark amb Rita Ora està tenint un altre èxit rotund. Després de triomfar amb el primer llançament, la cadena irlandesa ha volgut fer un altre pas més. Peces i complements que ofereixen una gran versatilitat per a tothom.

Entre les novetats i les peces més venudes, hi ha l'abric de pèl sintètic. Una fusió perfecta de glamur pop i noia xic. Aquesta temporada no esperis més i protegeix-te del fred gràcies als cabells artificials que proporciona una textura supersuau al tacte. Queda't i descobreix-ho tot.

Nova col·lecció de Primark

Després del gran èxit que va obtenir la primera col·lecció de Primark amb la cantant britànica, Rita Ora, aquests han anat a buscar una segona. La cadena irlandesa segueix sumant-se a la brillantor nadalenca i ha portat als seus usuaris una col·lecció de roba que enlluerna. Peces i accessoris plens de brillantor que estan marcant tendència a les xarxes socials.

Novetats càlides i de qualitat que no deixen de banda l'estil. La col·laboració amb la Rita ha donat lloc a un abric que ens eleva qualsevol look de manera instantània. Una opció calenta, agradable i que està causant una gran sensació a les seguidores de tendències.

Primer pla de l'abric de pèl sintètic del Primark
L'abric de pèl sintètic aporta un gran estil i alhora resulta gustós | catalunyadiari.com

Primark em deixa sense paraules amb l'abric de pèl sintètic

A la segona col·lecció de Primark amb la cantant Rita Ora, he pogut trobar peces ideals. Peces de roba de tota mena, que són superversàtils per poder lluir aquesta temporada tardor-hivern. Encara que us he de dir, que m'han sorprès algunes molt més que altres.

Per exemple, l'abric de cabells sintètics m'ha semblat el més. Un tèxtil fantàstic per acompanyar-nos ara que han baixat les temperatures i que malbarata elegància per tot arreu. És un model de pèl sintètic que compta amb coll de solapes.

Noia amb abric blanc de pèl sintètic de la col·lecció de Primark amb Rita Ora
Combina l'abric de pell sintètica amb diferents peces de roba | catalunyadiari.com

Aquesta peça de Primark és de màniga llarga per protegir-nos del fred, i no té caputxa. Confeccionat en 100% amb polièster per aconseguir un tacte agradable alhora que suau. Aquesta novetat de Primark s'ha convertit en l'opció número u de la llista de desitjos.

El trobareu disponible en to rosa clar i també en blanc. Tot i que el meu favorit sens dubte és el primer color, ja que et permet crear més combinacions amb altres peces. No esperis més i aposta aquest hivern per ell.

Primer pla de l'etiqueta de l'abric de pèl sintètic de Primark
L'abric de Primark ofereix una gran qualitat | catalunyadiari.com

Disponible a la pàgina web de Primark i a qualsevol de les botigues físiques

El tèxtil de Primark està arrasant a tot arreu. Disponible tant a la pàgina web de la cadena irlandesa, com a qualsevol dels establiments. El trobaràs a la venda a diverses talles disponibles.

Primer pla de l'abric de pèl sintètic de Primark
L'abric perfecte per a aquesta temporada està disponible a Primark | catalunyadiari.com

Actualment, a la web estan tots els números disponibles en tots dos colors. Les talles varien des de la 34/36 fins a la 48/50. Això sí, el preu és de 48 €, una mica elevat a parer meu, però que serà una gran inversió per anar a la moda elegant aquesta temporada.

Preus i ofertes actualitzats el dia 05/01/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i Catalunya Diari no es fa responsable dels possibles canvis.