Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb persona empenyent carro de la compra i cercle vermell amb carnisseria

Revés de l'OCU a Lidl i Mercadona: els 2 súpers que venen la millor carn del país

L'OCU ha deixat clar quins són els dos supermercats on es ven la millor carn de tot el país, i no és ni a Mercadona ni a Lidl

L'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU), ha tornat a elaborar un estudi sobre quins són els millors productes que es venen als supermercats.

Aquest cop, han posat el focus sobre la carn. És habitual trobar aquest tipus d'aliment a qualsevol supermercat. Però, evidentment, no tots aposten per la mateixa qualitat, el mateix sabor o fins i tot el mateix preu. Per aquest motiu, ja ha dictaminat quins són els dos supermercats amb la millor carn de tot el país.

Els supermercats que venen la millor carn, segons l'OCU

L'OCU ja ho té clar. Hi ha dos supermercats que venen la millor carn, per sobre de tots els altres. Així ho han demostrat a través d'una nova llista, després d'analitzar diferents carns que es troben fins a 18 supermercats espanyols.

Tenint en compte aspectes com el mètode de criança, l'origen i la transparència d'aquest, i la qualitat nutricional, a més del sabor o preu, l'OCU ha elaborat el rànquing definitiu. Un en què, sorprenentment, no hi ha ni Lidl ni Mercadona.

5. El Corte Inglés

El Corte Inglés és el que ha situat l'OCU en cinquena posició, després d'atorgar-li fins a 78 punts sobre 100, per la qual cosa correspon a la carn que ven. Una puntuació compartida amb altres supermercats com Hiper Usera, Aldi, Supercor o Consum.

4. Hipercor

La cadena de supermercats Hipercor, pertanyent a El Corte Inglés, ha quedat en quarta posició. L'OCU ha valorat la carn que ven amb 79 de cada 100 punts.

3. BonÀrea

En tercera posició, es troba BonÀrea, del Grup Alimentari Guissona. L'OCU li ha donat fins a 79 punts sobre 100, igual que el supermercat Hipercor.

2. Bonpreu

La cadena de supermercats catalana, Bonpreu, amb seu a Les Masies de Voltregà (Barcelona), s'ha emportat una puntuació de 83 sobre 100, la segona més alta atorgada per l'OCU. Una carn, pel que es veu, riquíssima!

L'organització ha considerat que aquest supermercat, que té fins a 150 establiments repartits per tot Catalunya, té una de les millors ofertes càrnies, motiu pel qual l'ha situat en segona posició.

1. Esclat

Però la millor opció, segons l'OCU, per comprar carn és el supermercat Esclat. Tot i això, es tracta d'una cadena, que aglutina també les botigues Bonpreu, que només es troba a Catalunya.

L'OCU ha donat la puntuació més alta a la carn que ven Esclat, amb 84 punts sobre 100. Així que ja ho saps, si vols fer-te amb la millor carn del supermercat, aquesta la ven Esclat.

Els supermercats que venen la millor carn, segons l'OCU

POSICIÓSUPERMERCATPUNTUACIÓ SOBRE 100
1Esclat84
2Bonpreu83
3BonÀrea79
4Hipercor79
5El Corte Inglés78