Entrada de la botiga d'un Mercadona

El iogurt de Mercadona que prevé la caiguda dels cabells: unes postres sanes i nutritives

Les propietats dels aliments ajuden a millorar la nostra salut

La caiguda del cabell és un problema que pot afectar qualsevol persona. És igual que siguis home o dona, la pèrdua de pèl pot ser un problema majúscul. Bé per les seves conseqüències estètiques o perquè creus que alguna cosa no va bé, intentes posar-hi remei.

Les raons per les quals es produeix la pèrdua de cabell poden ser múltiples. Ja sigui per una malaltia, genètica, època de l'any, una ratxa que estiguem passant no gaire bona…

L'única cosa comuna en la majoria d'aquests casos és buscar pal·liar-ne els efectes. Des de xampús fins a medicaments, es busquen remeis perquè no vagi a més. En aquest darrer cas, en molts casos la solució ja passa pels empelts.

Dels remeis naturals que existeixen avui te'n portem un que segurament no t'hagi passat pel cap. Saps que Mercadona té un iogurt que et pot ajudar amb la caiguda dels cabells? Sí, com ho llegeixes. Només has de seguir aquest article per saber-ho tot.

El iogurt anticaiguda del Mercadona

L'alimentació té un paper important per aconseguir conservar els cabells amb el millor aspecte. Els nutrients dels diferents aliments poden ajudar a pal·liar els efectes estètics d'allò que els nostres cabells atribueixen.

A la secció de refrigerats del Mercadona pots trobar un gran aliat per combatre la caiguda dels cabells: el iogurt grec. És possible que hagis escoltat les seves propietats com a màscara capil·lar, però la seva ingesta també serveix per evitar que el cabell caigui.

Es tracta d'un producte que, entre les seves característiques, té un baix contingut en greix, per la qual cosa serà saludable. A l'apartat dels nutrients, té vitamina B5 i vitamina D. Totes dues es relacionen amb la salut dels fol·licles pilosos del nostre cap. I és que contribueixen al seu ancoratge al cuir cabellut.

Iogurt greg del Mercadona
Al Mercadona pots trobar un aliat per combatre la caiguda del cabell: el iogurt greg | GETTY IMAGES

Afegeix nabius al teu iogurt

Si vols sumar propietats al teu iogurt, pots recórrer a altres aliments que també et serviran d'ajuda. Una de les millors eleccions són els nabius, que també podràs comprar als prestatges de Mercadona. A més, ara els tens a la seva nova versió deshidratada.

Aquests seran el millor acompanyament per al teu iogurt, ja sigui per esmorzar, berenar o quan es vulgui. Això és així, per exemple, pel seu contingut de vitamina C que ajuda a produir col·lagen, cosa que contribueix a mantenir un aspecte saludable dels nostres cabells.

Pel que fa a la caiguda dels cabells, modera l'envelliment d'aquest, per la qual cosa no en perdrem tant. A més, les seves propietats també ajuden al creixement dels cabells dotant-los-hi una major fortalesa.

Més aliments recomanats

Hi ha altres opcions als supermercats que ens poden ajudar a combatre la caiguda dels cabells. Això fa que la nostra compra de productes per als cabells s'estengui més enllà de la secció de perfumeria.

1. Salmó

Els àcids grassos essencials tenen un important paper en la salut capil·lar. Per això, el salmó és un aliment que destaca per ser un dels més rics en aquest tipus de nutrients.

Si optem per ingerir aquest aliment, podrem aprofitar-nos de les propietats per estimular el creixement del cabell. A més, farà que tant els nostres cabells com el nostre cos cabellut es trobin altament hidratats.

salmó fresa del Mercadona
Els àcids grassos essecials tenen un paper important en la salut capil·lar. | GETTY IMAGES

2. Oli de gira-sol

L'oli de gira-sol prevé el cabell trencadís i nodreix el que està malmès. Això és així gràcies al fet que és ric en vitamina E. Per això, podrem aprofitar totes les propietats que això implica.

I és que tenir aquesta vitamina influeix a l'hora de reduir les possibilitats que els nostres cabells es trenquin, fet que suposa un aspecte més pobre. La queratina natural del cos augmenta naturalment, contribuint a un millor aspecte dels nostres cabells.

oli de gira-sol ampolla
L'oli de gira-sol prevé el cabell trencadis i nodreix el que està danyat. | GETTY IMAGES

3. Avellanes

Seguint els aliments rics en diferents vitamines, toca arribar a les avellanes. Aquestes tenen un alt contingut de biotina, la qual cosa influeix directament a tenir un cabell fort i abundant. I és que la biotina ajuda que els cabells creixin d'una manera més ràpida.

avellanes paquet Mercadona
La biotina que contenen avellanes ajuden a que el cabello creixi més ràid. | GETTY IMAGES

També contribueix a fer que el cabell sigui més resistent. Aquesta vitamina estimula la circulació de la sang. D´aquesta manera, els nutrients arribaran al nostre cuir cabellut més fàcil.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp