Façana de l'establiment Decathlon a Tamaraceite

M'encanta la nova jaqueta de Decathlon amb 9 butxaques: suporta fins als -10 graus

Aquesta peça també us servirà com a jaqueta de carrer pel seu modern disseny

Les botigues de roba per a esport de vegades ens poden sorprendre i posen a la venda productes que podem utilitzar en el nostre dia a dia. Sí que és cert que les prestacions que tenen són tals perquè estan pensades, en un principi, per a la pràctica esportiva. Però això no implica que no els puguem treure partit en el nostre dia a dia.

A més, ara podem aconseguir autèntiques gangues que serveixen per rematar aquest mes de rebaixes que acabem d´acabar. Els darrers dies tenen els millors preus i, si tenim la sort de trobar alguna cosa que ens agrada, haurem triomfat amb la nostra compra.

I si et dic que pel preu d'una peça a Decathlon te n'emportes tres? Sí, estàs llegint bé. A més amb rebaixa incorporada. Això té una explicació. I és que en aquesta botiga et pots fer amb una jaqueta 3 en 1 per menys de 120 euros.

Concretament, es tracta del model jaqueta de muntanya i trekking 3 a 1 impermeable Home Forclaz Travel 700 de color gris. Aquesta es troba actualment rebaixada un 25%, per la qual cosa es pot adquirir, tant a la web com a la botiga, per 119,99 euros. Està sent tot un èxit i, com veuràs a internet, no hi ha moltes talles ja disponibles, així que no ho pensis gaire.

Amb tecnologia un 15% més aïllant

Encara que visualment la vegis i pugui passar perfectament per una peça per sortir al carrer, no ha estat realitzada amb aquesta idea. I és que, la podeu trobar a la secció d'esports de muntanya. Per això té unes característiques pròpies per poder estar a gust en aquestes circumstàncies.

Entre elles hi ha la tecnologia I-reflect amb què aconsegueix millorar en un 15% les prestacions d'aïllaments. A més, en cas que les temperatures no acompanyin, ofereix protecció fins a -15ºC.

Jaqueta Decathlon
El seu objectiu és reflectir les ones infraroges emeses pel cos | Getty Images

Vols saber com funciona aquesta tecnologia? El film aluminitzat I-reflect és el que aconsegueix aquest aïllament. Tot just pesa uns grams, cosa que fa que la nostra peça continuï sent lleugera. La seva missió és reflectir les ones infraroges emeses pel cos. Això ho aconsegueix en un 65%. D'aquesta manera, el que s'aconsegueix és reduir significativament la pèrdua de calor.

D'altra banda, estem davant d'una jaqueta impermeable. El teixit té un revestiment que suporta una columna d'aigua de 15000 mm. Això suposa que pot aguantar una tempesta de fins a tres hores.

Tres jaquetes que s'adapten al clima

Ja al començament d'aquest article us hem avançat que es tracta d'una jaqueta 3 en 1. Per aquesta raó, podrem desmuntar-la per adaptar-nos al clima que tinguem en cada moment. Sota la capa principal, compta amb una jaqueta encoixinada que també ens pot servir per al dia a dia.

A la part exterior, podem comprovar que té una caputxa desmuntable i ajustable en alçada mitjançant un cordó elàstic. Així mateix, compta amb una visera amb forma que serveix per protegir la cara en cas que plogui.

Per poder portar les nostres coses ben guardades, compta amb nombroses butxaques. En el cas de la jaqueta exterior, té dues grans butxaques amb solapa a la part inferior i una superior amb tanca de cremallera estanc. A la part interna, té un altre tipus 'Napoleó' amb cremallera i un de més addicional.

La jaqueta encoixinada interior té farcit de buata. Per a comoditat d'ús quan es porti de manera individual, compta amb dues butxaques per a les mans i un altre d'interior tancat amb cremallera. S'ajusta a la part inferior mitjançant cordó elàstic i presenta maneguets de licra per evitar qualsevol pèrdua de calor.

Combat al fred del tot

Per més que tinguem una jaqueta que ens protegeixi del fred, no ens podem descuidar la resta del cos. Sobretot si es tracta de fer esport, ens hem d'equipar amb tot allò que ens aporti calor, però que alhora sigui còmode.

1. Pantalons tèrmics

En aquests pantalons d'Amazon trobaràs el teu millor aliat per no passar fred a les cames sense perdre el confort. Ara mateix ho tens d'oferta per trenta-sis euros, cosa que no durarà gaire temps, així que aprofita.

Pantaló tèrmi Amazon
Entre les seves qualitats estan ser impermeable i tallavents | Getty Images

Està fet de polièster, principalment, i d'elastà. Entre les seves qualitats estan ser impermeable i paravents. Així mateix, aquest teixit és suau, transpirable, lleuger i còmode. Pel que fa a la temperatura, us ajudarà a mantenir la vostra calor corporal a l'hivern.

D'altra banda, té quatre butxaques amb cremallera per facilitar-te l'emmagatzematge. I pel que fa a la seva resistència, a la part dels genolls té un reforç perquè siguin resistents a l'abrasió.

2. Samarreta tèrmica

A la part superior del nostre cos moltes vegades cal un plus de calor, sobretot en els dies més fred o en les condicions climatològiques més adverses. Per això hi ha les samarretes tèrmiques, i a Lidl et pots fer amb una a un preu molt econòmic.

Per tan sols deu euros tens una samarreta tècnica tèrmica per a home, suau i càlida gràcies al folre interior. Tens per triar entre negra i groga i les talles disponibles van des de la S fins a la XL. Encara que soni repetitiu, s'estan esgotant. I és que la roba esportiva de Lidl té un gran resultat qualitat-preu i no sol durar gaire.

Samarreta tèrmica de Lidl
Tens per a triar entre negra i groga, i les talles disponibles van des de la S fins a la XL | Getty Images

Està feta d'un teixit que s'asseca ràpidament i alhora regula la humitat. D'altra banda, té una cremallera a la part superior amb protecció per no fer mal a la zona de la barbeta. Aquesta està feta de materials reciclats d'alta qualitat.

Perquè es mantingui intacta durant més temps, encara que es faci servir molt, té un tractament antipilling. D'aquesta manera s'aconsegueix evitar la formació d'aquestes antiestètiques boletes que apareixen pel fregament.

3. Jaqueta tèrmica alternativa

Sí que és veritat que l'oferta que té Decathlon d'aquesta jaqueta 3 en 1 és molt atractiva, però també hi ha altres alternatives més econòmiques que es poden assemblar. No és desmuntable, però et servirà per combatre el fred. Es tracta del model Eddie Gorge de la marca Columbia que pots comprar a El Corte Inglés per 74,95 euros, ja que està rebaixada al 50%.

Jaqueta Colombia del Corte Inglés
Es tracta del model Eddie Gorge™ de la marca Columbia que pots comprar en El Corte Inglés | Getty Images

Amb aquesta jaqueta podràs fer esport o passejar, ja que estèticament és apta per a ambdues situacions. A més, compta amb un folre reflector que impedeix que perdis la calor corporal. Així mateix, té una caputxa i una cremallera que puja fins a la barbeta. Als laterals hi ha butxaques amb cremalleres per portar les teves pertinences a les quals se suma un interior.

Està disponible en dos colors. Pots triar entre taronja i caqui. Pel que fa a les talles, en línia ja en van quedant poques perquè a aquest preu és una veritable ganga. Així i tot, també pots mirar al teu centre més proper.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp