Primer pla exterior d'una botiga de Lidl

L'elegant moble de bany de Lidl que sembla de disseny i arrasa en vendes aquests dies

El seu gran descompte fa que sigui molt més atractiu per als clients

La comoditat de casa nostra l'aconseguim amb tot allò que ens ajuda i els mobles són una part realment important. Per això mateix, és important saber escollir aquells que ens ho facin tot molt més senzill. Per això, tenim moltes botigues de referència.

Leroy Merlin i, sobretot, el gegant suec Ikea estan al capdavant quan volem trobar els mobles perfectes per a cada estança de casa nostra. A més de ser útils, no cal fer un gran desemborsament, ja que tenen un preu força assequible. Però no són els únics.

Fa temps que veiem que a Lidl es van atrevint cada cop amb més diversitat d'articles. A la seva secció de basar podem trobar multitud de coses que mai pensaríem veure en un supermercat. A més, si fem una ullada al seu catàleg online en veurem moltíssimes més.

En aquest sentit, alhora que es multiplica el nombre d'articles que té la cadena alemanya disponibles, també ho fan les ofertes. D'aquí que puguem trobar autèntiques gangues que té descomptes que superen fins i tot fins el 70%! Això passa amb el moble que hem trobat i que, per descomptat, volem compartir amb tu perquè n'aprofitis el descompte.

El moble idoni per al teu bany

A totes les parts de casa necessitem mobles, és clar, inclòs el bany. Sigui per a les cremes, l'assecador, el maquillatge, els perfums o tot allò que necessitem guardar en aquesta estada es fa imprescindible. No sempre és fàcil trobar l'idoni, però Lidl ens ajudarà a aquesta tasca.

Còmoda de Lidl en diferents colors
Disponible en diversos colors | España Diario TIPS, Lidl

I és que té una còmoda disponible a la seva pàgina web que es pot adaptar a la gran majoria dels banys. Això gràcies al fet que està disponible en diferents colors per combinar sense problemes. Sí que és veritat que, ara com ara, el color blanc està esgotat. Però, pots triar el to gris o el roure combinat amb blanc o gris.

Pel que fa a les mides, aquestes són de 97 centímetres de llarg, 60 d'alçada i 34 de fons. És a dir, té una àmplia capacitat perquè puguis guardar allò que necessitis. A més, està dividit en quatre compartiments de diferents mides. Dos són calaixos i ocupen la part superior. Els altres dos són petits armaris que divideixen la part inferior a dos. A tots ells compta amb tiradors de vora.

D'altra banda, també és important dir que el muntatge és molt senzill, com així ho afirmen els qui ja en tenen. A això se suma que el material és de qualitat. Fins i tot, si hi ha algun imperfecte, reconeixen que Lidl s'ha posat en contacte i en una setmana tenien la peça de recanvi.