Leroy Merlin

Leroy Merlin tira la casa per la finestra: l'estufa que no gasta llum costa la meitat

El Leroy Merlin té entre el seu catàleg una oferta irresistible per a aquesta temporada

Tot i que semblava que, per fi, gaudiríem del bon temps, la veritat és que les notícies són descoratjadores. D'aquí a uns dies, el país tornarà a recuperar les baixes temperatures de manera brusca. D'aquesta manera, s'espera que gairebé totes les regions s'acomiadin d'aquest temps tan primaveral.

I la millor manera d'enfrontar-se a aquestes temperatures no és cap altra que treure les nostres estufes. No obstant això, no tothom en té una o creu que ha arribat el moment de canviar la seva. En aquest cas, no hi ha millor opció que apostar per aquesta estufa del Leroy Merlin.

A Leroy Merlin trobaràs l'estufa que acaba amb el fred

Si sou dels que no suporta el fred, esteu de sort. Aquesta estufa és una aposta molt segura per afrontar les baixes temperatures, sobretot, quan arriben tan sobtadament com és el cas actual.

Parlem de l'Estufa Ceràmica Tepsu, disponible només al portal online del Leroy Merlin. De color blanc, destaca gratament pel seu disseny, ja que és molt elegant. Tot i això, el més interessant d'aquesta estufa és que es troba molt rebaixada, ja que compta amb un descompte del gairebé -50%.

Estufa blanca Leroy Merlin
Si vols fer-te amb ella, l'hauràs de demanar online | Espanya Diari TIPS

Té una potència màxima de 4,2 kW, encara que podràs regular la temperatura al teu gust amb el termòstat regulable. Per si no n'hi hagués prou, compta amb un sistema de seguretat que permet que el seu ús resulti el més segur possible.

Cal destacar que les mides són les següents: 73 cm x 42 cm x 49 cm. D'aquesta manera, podràs col·locar-la a qualsevol forat de casa teva sense haver de preocupar-te per quant ocupa. Això sí, hauràs de tenir en compte que el seu pes és de 7,85 kg, aproximadament, al qual cal sumar el pes de la bombona. No obstant això, compta amb rodes multidireccionals, les quals permeten que la moguis sense més esforç.

Altres opcions igual d'interessants per a la baixada de temperatures

I si aquesta estufa del Leroy Merlin no t'ha convençut, el cert és que és possible aconseguir altres que puguin resultar-te més atractives. Per això, hem recollit una selecció amb totes aquelles alternatives que hauries de tenir en compte a l'hora de fer-te una estufa.

1. Estufa de gas Cecotec

Igual que l'anterior, aquesta estufa de Cecotec també està disponible a Leroy Merlin i, únicament, de forma en línia. Tot i això, el disseny d'aquesta estufa és una mica més clàssic.

Aquesta també conté un termòstat regulable, el qual et permet escollir entre 2 nivells de potència: 1,6 kW (eco), 2,8 kW (normal) i 4,2 kW (màxim). Així mateix, disposa d'un triple sistema de seguretat destinat a l'anticlinació, ODS i l'apagat de flama.

Estufa de gas negre Leroy Merlin
Aposta pel clàssic per evitar el fred | Espanya Diari TIPS

2. Radiador elèctric Prous

I si en comptes d'una estufa preferiu un radiador, aquesta opció és molt interessant, ja que compta amb un descompte del -35%. Disposa d'una funció d'escalfament ràpid, de manera que no et portarà massa temps notar el seu efecte. Així mateix, disposa de 3 modes de funcionament que permeten estalviar en energia. Tots ells, disponibles completament silenciós, perquè la seva tecnologia Only Silence ofereix un ambient sense molèsties.

3. Estufa halògena Saivod

Encara que si preferiu estalviar i gaudir d'una estufa més petita, sempre podeu optar per aquesta d'El Corte Inglés. Compte amb 2 nivells de potència, ja que pots escollir entre una o dues barres enceses.

A més, podràs estar tranquil en saber que el seu sistema antibolcada permet que s'apagui de forma automàtica davant de qualsevol brusc moviment. D'ella destaca el seu preu econòmic, ja que costa menys de 20 euros, convertint-se així en una de les opcions més barates del mercat.

Estufa Savoid d'El Corte Inglés
Aquesta estufa halògena té una potència màxima de 800 W | Espanya Diari TIPS

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!