Muntatge portada xocolata vegana i Lidl

Tastem la xocolata més peculiar de Lidl: s'ha posat de moda, i amb raó

Hem posat a prova una de les xocolates més originals de Lidl

Encara que n'hi ha que es resisteixin a admetre que prefereixen el dolç per sobre del salat, de vegades, és possible trobar-se amb productes que et fan dubtar. I això m'ha passat amb una xocolata de Lidl, la qual semblava ser força corrent, però m'ha sorprès gratament.

Tot i això, el que més destaca d'aquest producte és el seu origen, el qual és vegà. Perquè siguem sincers, és fàcil caure en la creença que per no ser com els tradicionals és possible que no ho sabrà igual. En aquest cas, la tauleta de Lidl és diferent de les altres perquè no conté ni llet ni mantega d'origen animal.

Lidl té una dolça (i vegana) temptació a les seves botigues

Quan es tracta de rajoles de xocolata, la veritat és que la majoria de la gent sol tenir ja la seva preferida. Normalment, és difícil canviar la que sempre compres per una altra, sobretot, si no estàs segur que t'agradarà. Almenys, tant com sí que ho fa l'altra.

Per això, he decidit donar-li una oportunitat i comprar la xocolata vegana amb galetes de Lidl. D'aquesta manera, us puc estalviar l'angoixant moment de sentir la temptació de comprar una rajola de xocolata que pugui acabar tenint mal gust.

xocolata vegana de Lidl
De primeres, sorprèn per la quantitat que conté cada tauleta | Espanya Diari TIPS

I, malgrat no ser l'única xocolata vegà disponible a la cadena alemanya, he escollit aquest perquè s'allunya força de les rajoles més "tradicionals". Això és degut a que ve farcida amb galetes, en comptes d'amb algun fruit sec o fruita.

A més, s'agraeix que tingui la quantitat esperada de galetes, ja que amb cada mossegada pots notar-ne el gust, però sense que resulti excessiu. Per si no n'hi hagués prou, té un aspecte molt apetitós, el qual ja et dona una pista de com podràs ser el seu sabor.

xocolata vegana de Lidl
A diferència d'altres, la distribució de les unces és diversa | Espanya Diari TIPS

El més sorprenent d'aquesta tauleta és que s'ha convertit en una de les meves preferides. A diferència del que passa amb altres, no et sents com si t'estiguessis ficant una cullerada de sucre directament a la boca. Des del meu punt de vista, té un sabor immillorable.

Per sort, en tractar-se d'una tauleta de 180 grams podràs dosificar-la durant una llarga temporada o compartir-la amb els teus familiars. Cal destacar que es tracta d'una quantitat més que justa, tenint en compte que el preu d'aquesta tauleta és de 1,30€.

Sense anar més lluny, la majoria de tauletes només contenen 100 grams i tenen preus similars o superiors al d'aquesta de Lidl. A més, poques són veganes, per la qual cosa, sense oferir les mateixes característiques són, fins i tot, més costoses.

Recomanaria aquesta rajola de xocolata a altres clients?

Des del meu punt de vista, és una gran opció per a qualsevol, sense importar si ets vegà o no. Així que sí que la recomanaria a altres clients. No només perquè resulta força econòmic, sinó perquè es tracta d'un producte vegà que és igual o més deliciós que qualsevol altra rajola de xocolata.

Encara que si no ets molt de galetes, sempre pots donar una oportunitat a altres xocolates veganes de la marca. Al mateix Lidl, trobaràs la versió d'aquesta tauleta, però amb avellanes trossejades, en comptes de galetes. A més, ve la mateixa quantitat i té el mateix preu, de manera que també pot ser una gran aposta.

Taula de puntuacions per la xocolata vegana del Lidl
És una opció perfecta per als amants de la xocolata | Espanya Diari TIPS

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!