Muntatge mochis de vainilla de Lidl

Els poso un 0 rotund a les postres que causen furor a Lidl i sé que molts m'odiaran

Lluny de ser com ho esperava, aquestes postres han resultat ser una autèntica decepció

Des de fa un temps, tots els supermercats semblen haver seguit l'última moda. Cada vegada és més comú trobar-se amb un dolç japonès a la secció de congelats: els mochis són les noves postres del moment.

Sense importar el seu sabor, aviat s'esgoten a qualsevol congelador. Però com passa amb qualssevol postres desconegudes fins fa poc, no és estrany que hi hagi els qui sentin reticència per com sabran. Per això, m'he animat a comprar uns mochis de la marca Gelatelli de Lidl i així poder oferir-vos la meva opinió.

Mochis de Lidl o reinterpretació gastronòmica d'un quadre abstracte?

Per a aquells que no ho sàpiguen, els mochis són unes postres elaborades de 'mochigome', un gra d'arròs glutinós. No obstant això, els mochis que he comprat a Lidl semblaven el resultat de posar Pollock llançant mochis sobre un llenç. Abans d'entrar en altres qüestions, és innegable que l'aspecte és una carta de presentació de qualsevol producte i, en aquest cas, és mediocre.

Capsa dels mochis de vainilla de Lidl
La capsa promet una imatge que no ha estat corresposta amb la realitat. | Catalunya Diari

Tot i això, qui no és agraït, és un malparit; així que us parlaré d'algunes de les bondats que té aquest producte. En primer lloc, és destacable que cada pack contingui sis unitats, cadascuna de 35 grams. Vist així, val la pena invertir en la compra per 2,49 €, el preu que tenen a Lidl. Sobretot, si tenim en compte el seu preu en alguns restaurants, on un únic mochi pot arribar a costar més de 5 €. Apostant per aquesta opció, estalvies la meitat i acabes gaudint de molts més mochis.

«No és or tot el que lluu: les aparences enganyen»

Pel que fa a la seva textura, no puc dir res excessivament positiu, ja que l'estat en què estaven els mochis ho ha complicat. En trobar-se tots aixafats entre ells, ha estat difícil percebre què era pasta d'arròs i què era farcit. En unes postres que és tan important l'efecte del farciment, provar-les així ha estat decebedor.

Mochis de vainilla de Lidl
La massa d'arròs i el farcit no es podien distingir en obrir el producte. | Catalunya Diari

No obstant això, si deixem de banda la superficialitat, la veritat és que el seu sabor és el que esperava. En aquest cas, els mochis de Lidl tenen la quantitat exacta de vainilla perquè se'n pugui gaudir, sense arribar a resultar embafador. Per això, el seu sabor et convida a menjar-te'n més d'un sense notar aquesta dosi extra de sucre.

Segurament, siguin una opció molt interessant quan realment mantenen la seva forma original. A més, com que no necessiten cap preparació, és una alternativa ràpida i fàcil de consumir. Quan te'n vols menjar un, només l'has de treure durant uns minuts del congelador.

Interior del recipient dels mochis de vainilla de Lidl
Tastar-los en aquest estat m'ha decebut. | Catalunya Diari

Recomanaria aquest producte a altres clients?

Tenint en compte que el seu aspecte ha estat el que ha estat, és difícil ser objectiva respecte a aquesta pregunta. No obstant això, com a acte de bona fe, decidiré creure que ha estat un simple gest de mala sort i que, si els torno a comprar, tindran l'aspecte real d'un mochi.

Així, tenint en compte el seu sabor i preu, sí que ho recomanaria, sobretot, perquè a Lidl disposen d'una gran varietat de sabors. Per tant, els clients poden escollir el seu favorit, sense haver de ser necessàriament el de vainilla. Hi ha mochis amb gust de: vainilla, coco, mango i xocolata. Segons es comenta a les xarxes, els que tenen gust de xocolata blanca són una autèntica delícia.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!