Imatge de la façana principal d'un Leroy Merlin

Leroy Merlin ven l'aparell que evita que s'entelin els miralls: efectivitat demostrada

El producte que et salvarà de la molesta humitat al teu bany

T'ha passat que, al bany de casa teva, després d'una dutxa, acabes amb tots els miralls i mobles d'aquest espai plens de baf per la condensació? Això passa molt sovint quan ens dutxem per la condensació de la humitat que alliberem en fer servir aigua calenta a la dutxa. Quan aquesta es refreda, queda dipositada a la superfície dels nostres mobles, parets i miralls en forma de gotes d'aigua.

Aquest és l'aparell que farà les dutxes més còmodes

Aquest succés té lloc a totes les llars, tinguem un ampli bany o un de més petit. Però, és essencial evitar aquesta humitat perllongada a les nostres estances, ja que pot causar l'aparició de floridura i humitats a casa nostra. Per això, hem de mantenir l'habitació ventilada sovint després de cada dutxa o bany, permetent així que la concentració de baf surti de l'estança.

Però, hi ha un altre remei per evitar l'excés de condensació? Gràcies a Leroy Merlín, sí! Amb aquest aparell deshumidificador d'estances, et pots estalviar haver d'obrir finestres i portes del teu bany a l'hivern per ventilar, evitant així que el fred entri a casa teva.

Foto d'una dona a la dutxa
La condensació es produeix per la diferència de temperatura | GETTY IMAGES

 

Com és el deshumidificador de Leroy Merlín que evita la condensació?

A les grans superfícies comercials de Leroy Merlín, podrem trobar-hi multitud de deshumidificadors, tant connectables o sense connectivitat. Aquest aparell té un funcionament senzill i eficaç. Absorbeix l'aire humit de l'habitació i el filtra a través dels discos del seu interior.

Al seu torn, aquests absorbeixen tota la humitat, netejant totalment l'aire. La humitat que absorbeix l'ambient la converteix en aigua i la diposita en un petit tanc on s'emmagatzema.

Et portem els millors deshumidificadors de Leroy Merlín que podràs trobar tant a la seva pàgina web com a la botiga física. Aquests són els més ben valorats pels clients per la seva relació qualitat-preu:

 

1. Deshumidificador d'aire EQUATION per a una superfície de 20 m²

A la gamma dels deshumidificadors sense connectivitat, trobem el model EQUATION, apte per a superfícies de 20 m². Aquest model és el més venut i el més aclamat pels clients. Resulta, de tots els que ofereix la gran superfície, un dels més econòmics i més ben equipats.

Deshumidificador de la marca 'Equation' de Leroy Merlin
Aquest model és el més venut i el més aclamat pels clients | GETTY IMAGES

2. Deshumidificador ARISTON Classe Energètica B

D'altra banda, trobem la gamma connectable. Un dels productes més aclamats pels clients és el deshumidificador ARISTON. És apte per a habitacions de fins a 44 m².

Deshumidificador de la marca 'Ariston' de Leroy Merlin
Deshumidificador portàtil de mida reduïda que destaca pel seu filtre anti-olor | GETTY IMAGES

3. Deshumidificador DRYOS 1

Aquesta opció que ens ofereix Leroy Merlín pot ser més encertada si el que busques és un deshumidificador senzill i econòmic. Perfecte per a estades menors de 20 m² amb capacitat d´absorció de fins a 0,3 L per dia.

Deshumidificador de la marca 'Dryos' de Leroy Merlin
Perfecte per a estances menors de 20  amb capacitat d'aborció de fins a 0,3l per dia | GETTY IMAGES

Podem trobar altres aparells deshumidificadors al mercat?

A la pàgina web d'altres botigues com Amazon hem fet una investigació sobre els aparells deshumidificadors que venen. Aquests són alguns dels productes més aclamats pels clients i més ben valorats de totes les seves opcions:

1. Deshumidificador Comfee 40 m²

Pots trobar-lo ara a la botiga amb un 4% de descompte sobre el preu original. És un dels productes més ben valorats pels clients pel seu preu i característiques. El deshumidificador 'Comfee' pots trobar-lo per 259 € a tota la plataforma d'Amazon i, a més, ofereixen un pla de finançament de 4 quotes a 66,36 € cadascuna.

Deshumidificador de la marca 'Comfee' d'Amazon
Amazon ofereix un pla de finançament de 4 quotes a 66,36 euros cadascuna | GETTY IMAGES

2. Deshumidificador Pro Breeze

Aquest aparell té una capacitat de 10 L i abasta una àrea de 37 m². Disposa de filtres antibacterians i, a més, asseca la roba. El seu preu és de 189€.

Deshumidificador de la marca 'ProBreeze' d'Amazon
Aquest aparell té una capacitat de 10 litres i abasta una àrea de 37 m²| GETTY IMAGES

3. Deshumidificador portàtil Hysure

Per a aquells que busquen un aparell de gamma més baixa, però que continuï complint els requisits necessaris d'un deshumidificador, Amazon ens ofereix aquest aparell portàtil que no arriba a 40€.

Deshumidificador portàtil de la marca 'Hysure' d'Amazon
Pot ser una gran opció per a habitacions petites o espais que no tinguin una bona ventilació | GETTY IMAGES

El seu funcionament és més limitat, però pot ser una gran opció per a petites estances o espais que no tinguin una bona ventilació i on quedi acumulada tota la humitat.

4. Rubson AERO 360º

Per acabar, trobem un dels aparells més ben valorats i de gamma més baixa. Aquest deshumidificador portàtil és perfecte per a armaris o petits racons de casa nostra on notem que la humitat és més persistent. El seu preu és de 12,69 € gràcies al fet que ara pots obtenir-lo amb un 4% de descompte a Amazon.

Deshumidificador de la marca 'Rubson' d'Amazon
Aquest deshumidificador portàtil és perfecte per a armaris o petits racons de la nostra llar | GETTY IMAGES

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp