Primer pla de les portes d´una botiga Mercadona, exterior

L'exitosa nova beguda de Mercadona que serà tot un 'boom' aquest estiu

Aquesta beguda de Mercadona esdevindrà la favorita de l'estiu

Cada cert temps, Mercadona sorprèn els seus clients amb la incorporació de nous articles al catàleg. Per sort, gràcies a això, la probabilitat de trobar un producte que s'adapti a les nostres necessitats és més gran.

Amb l'arribada de l'estiu, no hi ha res que ens vingui de gust més que prendre'ns una beguda refrescant. Però, no qualsevol beguda, sinó una que ens traslladi, a la nostra ment, a llocs paradisíacs. En aquest sentit, no hi ha res com un deliciós còctel amb gust de mojito per aconseguir-ho.

La beguda sense alcohol de Mercadona que promet triomfar aquest estiu

Tot i que és cert que és una beguda ideal per a qualsevol moment de l'any, un saborós mojito ens pot alegrar qualsevol dia d'estiu. Com que és una beguda tan refrescant, es converteix en una opció perfecta per als dies més calorosos.

Per això, Mercadona ha llançat una ampolla de 700 ml de mojito amb alcohol, de la marca Pi.omka. D'aquesta manera, els clients podran continuar gaudint del seu sabor, però sense haver de preocupar-se per la quantitat d'alcohol que pugui contenir.

Muntatge del mojito de Mercadona sense alcohol
No deixis escapar aquesta beguda tan refrescant de Mercadona! | España Diario TIPS

Això sí, els que prefereixin l'opció amb alcohol també la trobaran a la cadena valenciana, tot i que amb un preu superior. Mentre que l'opció sense alcohol costa 4,20 euros la unitat, l'ampolla amb alcohol inclòs val 5,50 euros. No obstant això, escullis la que escullis, és clar que serà una gran aposta.

Si et decantes pel mojito sense alcohol, hauràs de saber que des de Mercadona assenyalen com treure-li el millor partit. Al mateix etiquetatge, indiquen que el més òptim seria barrejar una part de mojito, juntament amb tres de gel frappé. Després, recomanen remenar el contingut i adornar-lo amb un pessic d'herbabona i una rodanxa de llimona.

Quines begudes d'aquest estil trobem a Mercadona?

Per si no n'hi hagués prou, el mojito no és l'única beguda interessant que podem trobar a Mercadona. També de la mà de la marca Pi.omka, la cadena valenciana té altres opcions que ens poden semblar perfectes per a l'estiu.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les totes les novetats, canvis i ofertes de MERCADONA al teu WhatsApp!

En primer lloc, trobem el seu deliciós preparat de pinya colada. Com en el cas anterior, es pot comprar l'ampolla de 700 ml, però en aquest cas, el preu és una mica superior: 5,80 euros. Si ets dels que prefereix prendre'l sense alcohol , també disposes de la seva versió per 4,20 euros.

En segon lloc, Mercadona ofereix l'opció de fer-te amb un licor de mora sense alcohol . És una beguda refrescant de suc per diluir, però no disposa d'alternativa alcohòlica. Si estàs interessat o interessada en donar-li una oportunitat, podràs adquirir-lo per 2,50 euros.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!