Imatge de dues dones comprant

Li surt un inesperat rival a Primark: la cadena que no para d'obrir noves botigues

La companyia no deixa obrir botigues per tot Espanya

Primark podria haver guanyat un nou competidor. I és que, encara que la cadena irlandesa compti amb una important presència al nostre país, el cert és que cada cop se sumen més cadenes low cost al mercat espanyol.

Aquest és el cas d´una coneguda companyia holandesa, la qual ja compta amb algunes botigues distribuïdes per tot Espanya. Parlem de Zeeman, la qual no deixa de sumar i sumar clients, ja que disposa de productes a preus molt econòmics.

Zeeman, la cadena que no deixa d'obrir botigues per tot Espanya

Fa només uns dies, Zeeman obria un nou establiment a Osca. I lluny de ser casual, aquesta obertura se suma a moltes altres que la cadena porta a terme al país, des de fa uns anys. Segons les dades que ofereixen a la pàgina web, cada any s'obren unes 50 botigues Zeeman. Per això, ja compten amb nombrosos establiments tant al seu país d'origen com a d'altres: França, Alemanya, Espanya i Àustria. En total, reuneixen unes 1.300 botigues distribuïdes entre tots aquests països.

Encara que és possible trobar articles molt variats a les seves botigues, el principal mercat que representa la cadena és el tèxtil. Com assenyalen: «Fem bona roba i productes tèxtils al preu més baix possible. Ho fem de manera responsable. Amb respecte per les persones, el medi ambient i la societat».

Zeeman
Podràs trobar articles molt barats a totes les botigues | Zeeman

Pel que sembla, el fet de poder oferir als clients peces tan econòmiques se sustenta en alguns factors com: la compra de les peces directament a fàbrica, baixos costos de màrqueting, dissenys senzills, producció en grans quantitats i amb poques variacions, embalatges barats...

Així mateix, assenyalen que és imprescindible comptar amb un transport intel·ligent, sota marge de beneficis per a l'empresa, botigues senzilles, qualitat constant, relació estable amb els proveïdors i serveis centrals reduïts.

Quines peces podrem trobar a les botigues Zeeman?

Amb relació al món tèxtil, els clients poden trobar gairebé qualsevol tipus de peça a les botigues Zeeman. Des de roba interior, fins a mitjons, samarretes, pantalons, tovalloles, biquinis i banyadors, entre d'altres.

A més, disposeu d'aquest tipus d'articles per a tots els públics: dona, homes, infantil i nadó. En aquest últim cas, també ofereixen accessoris, com ara gorrets, cintes de pèl... i fins i tot, articles per a dormitori de nadó, com peluixos o sacs de dormir.

Paral·lelament a aquests productes, també tenen un catàleg enfocat a la llar, amb seccions com: roba de llit, tèxtils de bany... i articles de neteja, cura personal, electrònica o accessoris.

També ofereixen la possibilitat de comprar de forma online

I si no comptes amb cap botiga propera al teu domicili, sempre tens l'opció de fer les compres a la seva pàgina web. No obstant això, has de saber que no el rebràs a casa teva, sinó en un punt de recollida de MondialRelay. Per això, només hauràs de seleccionar el producte que vulguis i afegir-lo a la teva cistella.

Després, hauràs d'iniciar sessió i procedir al pagament. Des de la seva secció de preguntes freqüents, assenyalen que accepten diferents mètodes de pagament com MasterCard, Visa i Paypal. Quan s'hagi cobrat, rebràs en un correu electrònic tota la informació pertinent sobre el cobrament i l'arribada.

Recordeu que, si la vostra compra és inferior als 50 euros, haureu de pagar les despeses d'enviament: 4,99 €. Encara que si els superes, l'enviament serà totalment gratuït. En cas que volguessis tornar algun dels articles comprats de forma en línia, tan sols hauràs d'acostar-te a una botiga física de Zeeman o enviar-lo a un dels magatzems de la marca, mitjançant un servei de missatgeria. L'adreça, per això, la podràs trobar a la seva pàgina web.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!