Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Vista nocturna d'una botiga Lidl

Els 10 productes 'gourmet' de Lidl per Nadal que valen menys de 5 euros

Per menys de 5 euros pots preparar un sopar 'gourmet' amb les ofertes nadalenques del supermercat Lidl

S'acosten les festes, i mentre els llums de Nadal van encenent-se pels carrers ens sorgeix una pregunta important. Què servirem als sopars amb familiars i amics? Doncs, per sort, amb Lidl, no cal gastar-se una dinerada per menjar productes 'gourmet'.

Lidl destaca sempre per la seva gran qualitat i preus, ja que les seves ofertes més esperades són les d'aquesta temporada de l'any, en què el preu dels seus aliments 'gourmet' baixa de manera dràstica. Gràcies a això, i amb una mica de planificació, és possible fer un sopar de 5 estrelles amb productes gurmet que valen menys de 5 euros.

Productes 'gourmet' de Lidl que arrasen amb els preus

Les ofertes llançades per Lidl, com cada any, són progressives. Des del 2 de desembre ja comencen a abaixar els preus d'alguns dels seus productes 'gourmet'. Com més s'acosta el Nadal, més promocions es poden trobar al supermercat.

Rodó de pollastre amb fruits vermells

Una de les més cridaneres, i que més propera es troba en data, és la del rodó de pollastre amb fruits vermells. Un plat precuinat, amb una pinta que alimenta, i que servirà de principal a qualsevol vetllada elegant. El preu en aquesta temporada és de només 3,49 euros.

Imatge del rodó de pollastre amb fruits vermells de Lidl

Foie Gras d'ànec a l'armanyac de 'Vilagran'

Per servir-lo com a entrant, Lidl proposa aquest foie gras d'ànec a l'armanyac de la marca 'Vilagran'. Té un preu de 4,79 euros i forma part de les primeres ofertes que el supermercat va llançar a principi del mes. Així mateix, es pot servir en canapès o al costat de petites torrades per untar.

Imatge del foie gras d'ànec de Vilagran de Lidl

Mini pastes de full

Una bona opció per servir el foie del qual hem parlat són aquestes mini pastes de full. Per comprar-les al millor preu possible cal esperar fins al 12 de desembre, puix que serà quan podrem accedir a aquesta i a moltes altres promocions 'gourmet' i delicioses. El preu a partir d'aquell dia serà d'1,19 euros.

Imatge dels mini pastes de full de Lidl

Patates sabor foie

Per acompanyar els entrants suggerits podem servir aquestes patates amb gust de foie que encaixen a la perfecció amb la temàtica nadalenca. Saboroses i senzilles per oferir als convidats, aquest tipus de snacks solen ser l'estrella de les taules de les celebracions. Així com en el cas anterior, passarà a estar disponibles a Lidl el 12 de desembre per tan sols 0,69 euros.

Imatge de les patates de foie de Lidl

Vieires

Però, per a les delícies marines no cal esperar gaire, ja que la gran majoria es trobaran a botigues a partir del 9 de desembre. Així que, al final del pont de desembre ja es podrà adquirir a totes les sucursals del supermercat el plat estrella de les festivitats: el marisc.

I podem començar a obrir la gana amb aquestes vieires del pacífic, on el seu preu és de 3,99 euros per 175 g.

Imatge de la safata de vieires de Lidl

Navalles

Alhora, les navalles serà un altre dels plats marins que Lidl permetrà comprar per menys de 5 euros. En aquest cas, els 450 g costaran tan sols 3,39 euros. Així doncs, és indubtable que amb aquestes ofertes hauran de formar part del plat principal de la taula aquest Nadal.

Imatge de les navalles de Lidl

Bou de mar cuit

Així mateix, també podem acompanyar les vieires i les navalles amb aquest bou de mar cuit, del qual el preu és de 4,79 euros els 400 g.

Imatge del bou de mar cuit de Lidl

Cloïsses japoneses

Finalment, les cloïsses japoneses seran les que completaran la nostra taula de delícies marines. El seu preu serà increïblement baix aquesta temporada, arribant als 3,99 euros els 500 g.

Imatge de les cloïsses japoneses de Lidl

Dàtils amb bacó

I, si volem afegir un toc exòtic al Nadal, podem aprofitar aquesta oferta 'gourmet' que estarà disponible a Lidl a partir del 12 de desembre. El seu preu serà de tan sols 2,49 euros.

Imatge dels dàtils amb bacó de Lidl

Taronja confitada

I per acabar la vetllada amb magnificència, un aperitiu dolç i deliciós que encaixa a la perfecció amb aquestes festes tan típiques: taronja confitada amb xocolata negra per només 1,39 euros.

Imatge de la taronja confitada amb xocolata negra de Lidl