Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Dona sorpresa per Lidl

Lidl aclareix l'origen d'un dels dolços que ven a les botigues: és nacional?

El gelat és un dels productes més venuts durant l'estiu, però els consumidors tenen certs dubtes

L'arribada de l'estiu és sinònim de vacances però també de calor. Amb l'objectiu de lluitar contra les altes temperatures, a Lidl ja han posat a disposició dels clients aliments frescos i deliciosos.

És el cas, per exemple, dels gelats. El catàleg del supermercat sempre està en boca de tots per les seves múltiples opcions. Tot i això, també són molts els que es pregunten d'on prové la seva coneguda marca.

Lidl revela l'origen dels seus gelats

Dins Lidl es poden trobar diferents gelats aptes per a tots els gustos, des dels clàssics cons fins a algunes opcions que s'han fet virals. És el cas, per exemple, dels nous gelats Pez.

Tres envasos de gelat de la marca Gelatelli amb alt contingut de proteïnes i baix en sucre, en els sabors caramel salat, galetes i crema, i xocolata cremosa, amb flors morades al fons.
Lidl ofereix diversos gelats sota la seva marca Gelatelli | Lidl

Tot i que tots agraden igual, són moltes les persones que es pregunten l'origen de la coneguda marca de gelats de la cadena alemanya. Parlem de Gelatelli, una de les firmes més ben valorades.

Amb l'objectiu de fer un exercici de transparència amb els seus clients, des de Lidl han volgut revelar d'on procedeixen els gelats que es troben a les prestatgeries. Darrere de la marca hi ha el grup Farga, d'origen català. També produeix la marca Farggi.

Aquests gelats no només es distribueixen a Espanya

Dins la pròpia web de la marca podem veure que els gelats arriben a diferents països. En concret, "es distribueixen a tot Europa, els Estats Units, Corea del Sud, Mèxic i països del Golf Pèrsic".

D'altra banda, cal destacar que el grup després dels gelats de Lidl ha adquirit el grup Kalise. Aquest es dedica també a la creació i distribució tant de gelats com de postres.

Una varietat de gelats i postres congelades de la marca Gelatelli s'exhibeixen sobre una taula de fusta amb un fons de platja i mar.
Darrere de Gelatelli hi ha el Grup Farga, d'origen català | Lidl

Lidl ofereix una gran varietat d'opcions

A través de la seva marca Gelatelli, Lidl compta amb diferents opcions que encaixen a tots els gustos. Al congelador dels supermercats sempre es poden trobar les opcions clàssiques. És el cas dels cons de xocolata o el sandvitx de nata.

Tot i això, també hi ha disponible una altra gamma amb gelats que destaquen pel seu alt contingut en proteïna i baix en calories. Aquests ja s'han convertit en els més demandats de l'estiu.

Així mateix, també és fàcil aconseguir terrines de diferents sabors, per tenir gelat sempre a casa i opcions específiques per als nens. A Lidl en destaquen algunes com els Mini Safari o el Tornado Tropical, entre d'altres.