Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Noia feliç assenyalant Mercadona

Mercadona té un producte recomanat pels experts: barat i deliciós

Aquesta novetat del supermercat no ha trigat a fer-se viral per ser la millor solució per picar entre hores

Mercadona continua sent una de les cadenes més populars al nostre país. Les seves alternatives a bon preu ho han convertit en un supermercat que tots els consumidors tenen en compte.

Ara ha llançat un nou snack saludable que està captant l'atenció dels consumidors i nutricionistes per igual. Aquest nou producte promet ser una opció deliciosa i nutritiva per a aquells que busquen alternatives més saludables a la seva dieta diària.

Aquest és el nou snack saludable i deliciós de Mercadona

El nou snack de Mercadona que conquereix a tots són les barretes de cereals amb gust de mango. Aquest producte es presenta com una opció ideal per als que volen cuidar la seva salut sense renunciar al plaer de menjar una mica saborós.

Caixa de barretes de cereals sabor mànec de la marca Hacendado, amb 0% sucres afegits i alt contingut en fibra.
Les barretes sabor mango 0% sucres afegits triomfen a Mercadona | Mercadona

Tot i que el supermercat compta amb un ampli catàleg en aquest aspecte, aquest snack destaca pels seus ingredients. A més, que un expert els hagi donat una bona valoració ha fet que els clients de la cadena les vulguin provar.

Ingredients i beneficis d'aquestes barretes de mango

Aquestes barretes sabor mango de Mercadona destaquen per diversos factors. Amb una combinació de cruixents cereals i un exquisit gust de mango, són una opció perfecta per picar entre hores. Sens dubte és el producte ideal per a l'estiu.

Els seus ingredients també criden l'atenció. L'usuari @fran_trainner ha destacat el blat integral o fibres vegetals. També la farina d'arròs o l'extracte de malt d'ordi.

És a dir, al contrari d'altres snacks que es presenten com a saludables i no ho són, aquest sí que ho és. Per això, si busques una opció per picar sense por, aquestes barretes són la teva millor solució.

Aquest snack de Mercadona no té sucres afegits

D'altra banda, cal destacar que aquestes barretes de Mercadona no tenen sucres afegits ni tampoc edulcorants. A més, compten amb tan sols 0,5 grams de greixos saturats per cada 100 grams.

Així mateix, cada barreta amb gust de mango té una aportació calòrica de 69 kcal. És a dir, molt més baix que qualsevol altre snack del mateix estil. Si ja tens ganes de tastar-les, pots comprar la caixa de sis unitats per tan sols 1,60.