Vista panoràmica d'una botiga de Lidl

El nou aparell 'low cost' de Lidl que farà que el teu cafè sembli de cafeteria

Lidl té l'aparell que farà que el teu cafè tingui un aspecte formidable

De nou, la cadena alemanya ens torna a sorprendre, en aquesta ocasió, amb una espumadora de llet elèctrica que revolucionarà la presentació i sabor dels nostres cafès. Per si no ho sabies, una espumadora de llet elèctrica o manual és un dispositiu imprescindible per gaudir del millor cafè 'capuccino', 'latte' o 'macchiato' que puguem imaginar sense necessitat de sortir de casa. Aporten ràpidament la textura adequada a qualsevol mena de llet o begudes vegetals i de la mateixa manera que ho fan als bars i cafeteries més selectes.

Espumadora de llet 500 W

Un petit electrodomèstic que ens ajudarà a escumar la llet ràpidament és aquesta espumadora de llet amb una potència de 500 W i funció d'espumadora en fred. A més, ens ofereix quatre variants seleccionables de consistència de l'escuma:

  • - Escuma consistent calenta.
  • - Escuma cremosa calenta.
  • - Escalfar llet amb poca escuma.
  • - Escuma freda.

El preu de l'espumadora de Lidl és de 27,99 euros i segur que l'inclouràs en els teus aparells de cuina preferits quan coneguis les seves característiques.

El nou aparell de baix cost de Lidl que farà que el teu cafè sembli de cafeteria
Espumadora de llet 500 W | LIDL

L'espumadora de llet de la cadena alemanya té base giratòria en 360° i revestiment antiadherent de la marca 'ILAG'. També compta amb desconnexió automàtica de seguretat i protecció en cas de manca d'aigua, i la seva carcassa d'acer inoxidable amb resistència oculta li dona major durabilitat i resistència.

Té capacitat per escalfar fins a un màxim de 300 ml de llet, o qualsevol altra beguda vegetal. A més, compta amb peus antilliscants de silicona i inclou una vareta batedora i un mesclador. Així doncs, segur que estàs desitjant fer-te amb aquesta espumadora de llet, ja que marcarà un abans i un després en els teus cafès, ja sigui en l'esmorzar, a mig matí, o quan et vingui de gust fer un cafè amb llet al més pur estil professional.

Què és una espumadora de llet i com funciona?

Una espumadora de llet és un petit dispositiu que, com el seu mateix nom indica, serveix per generar escuma a la llet. Això és ideal per donar aquest toc perfecte i deliciós al nostre cafè, batuts i begudes preferides en general que continguin productes lactis o també begudes vegetals. Respecte al seu funcionament, a continuació, tens un vídeo d'una altra model d'espumadora de llet de Lidl, en aquesta ocasió de la marca 'SILVERCREST'.

Per què comprar una espumadora de llet elèctrica?

Tanmateix, potser et preguntaràs quins beneficis té comptar amb una espumadora elèctrica en lloc d'una de manual. Doncs bé, crec que tots tenim clar que un bon cafè necessita aquesta aportació extra de cremositat que ofereixen les espumadores de llet per ser perfecte, per tant, aquest seria un primer motiu. A més, un altre avantatge que ens ofereix, és que podrem preparar cafès al nostre gust: amb elles podrem aportar el toc d'escuma que ens agrada al nostre 'capuccino' o 'latte', ja que un cafè amb escuma sempre és sinònim d'exquisidesa.

D'altra banda, estalviarem diners perquè el preu de les espumadores de llet és molt econòmic i tenint-les, ja no necessitarem haver d'anar a una cafeteria a degustar-lo. També cal afegir que són molt versàtils gràcies al fet que poden utilitzar-se amb tota mena de llets, des de les llets senceres, semidesnatades i senceres de vaca com de les cremes de llet i de les llets vegetals de soja, d'ametlles, de coco, d'arròs o qualsevol altra varietat.

I, a sobre, són fàcils d'usar, fàcils de netejar i ens les podem dur a on vulguem, fins i tot quan marxem de vacances. Així que per tots aquests motius, l'espumadora de llet de Lidl es convertirà en la teva companya inseparable, sigui perquè estiguis a casa, teletreballant, o que marxis de cap de setmana per desconnectar a la mar o a la muntanya.