Fregidora industrial

Les millors marques de fregidores, segons l'OCU

Coneix la fregidora d'oli més 'top' del mercat segons l'Organització de Consumidors i Usuaris, perquè cuinis sa i de forma sostenible

Les fregidores són un invent que ha revolucionat tant les cuines de les llars com també el món de l'hostaleria professional, encara que a l'àmbit professional hauríem de parlar de fregidores industrials i, per al nostre dia a dia, comptem amb fregidores domèstiques. De fet, existeixen diferents tipus de fregidores: modulars, de sobretaula i també fregidores sense oli. I és que la majoria compleixen amb criteris d'eficiència energètica i, per a això, inclouen control de temperatura, filtrat d'oli, i una gamma d'accessoris i opcions per millorar les seves funcions.

Sigui com sigui, està clar que quan anem a comprar una fregidora, volem que sigui de qualitat. Però, com podem distingir una fregidora de qualitat d'una altra que no ho és? Afortunadament, l'OCU ha fet la feina per nosaltres i, segons els seus estudis i proves, ha conclòs que les millors fregidores són de la marca 'Cecotec'.

'Cecotec' és una empresa valenciana líder en innovació per a la llar, ja que, des de 1995, la companyia ofereix productes per a la llar com: robots aspiradors, robots de cuina, fregidores, parament, descans, 'fitness' i olles programables. La seva filosofia és oferir qualitat, proximitat humana, unes pràctiques empresarials sostenibles i el compromís d'una millora contínua, per tant, així ha creat diversos models de fregidora amb oli, de les quals l'OCU destaca el següent model:

Les millors fregidores que pots comprar, segons l'OCU
La fregidora 'Cecotec' amb dipòsit 'CleanFry 3000' | OCU

Fregidora 'Cecotec CleanFry'

Una de les millors valorades de l'anàlisi de l'OCU és el model 'Cecotec Fregidora Elèctrica CleanFry Infinity 3000', que té fins a tres litres de capacitat i sistema 'ProFilter' per extreure i filtrar l'oli. A més té 2000 W de potència i és apta pel rentavaixella. Aquesta fregidora és perfecta per preparar tota mena de saborosos aliments com a patates fregides, pollastre o peix per a tota la família.

El sistema 'ProFilter' és fonamental per extreure i filtrar l'oli després de cada ús, i eliminar els residus per mantenir-lo net més temps. Així, tant la cubeta, la tapa com el cistellet de fregir són aptes per a la neteja al rentaplats, i a més compta amb una tapa d'acer inoxidable amb filtre anti olors per evitar molèsties a la cuina.

També, d'una banda, té una finestra a la tapa per controlar a la perfecció el procés de fregits i, d'altra banda, gràcies als seus 2000 W de potència aconsegueix donar uns resultats ràpids i excel·lents. La temperatura és regulable i arriba fins als 190 °C, de manera que s'adapta a les necessitats dels diferents aliments. Si vols veure millor les seves característiques, no et perdis el següent vídeo:

El sistema 'ProFilter': el teu oli més net que mai

El que diferencia aquesta fregidora d'altres és el seu sistema 'CleanFry 3000 ProFilter', que es tracta d'un nou sistema integrat de filtració d'oli, pel qual a través d'un colador situat a l'interior de la cubeta es pot extreure i filtrar l'oli després de cada ús. D'aquesta manera es poden eliminar els residus del fregit i tenir-lo a punt per poder tornar a utilitzar-lo quan vulguis.

Les millors fregidores que pots comprar, segons l'OCU
Sistema 'ProFilter' de la fregidora 'Cecotec Cleanfry 3000' | CECOTEC

La temperatura ideal per a cada tipus d'aliment

A més a més, a través del dial podràs regular la temperatura fins a 190 °C i ajustar-la a les necessitats del tipus d'aliment que vagis a cuinar en cada moment, tant si es tracta de patates fregides, peix o aliments congelats. Tanmateix, es recomana triar una temperatura de 170 °C per a peixos i verdures, i augmentar fins als 190 °C si es volen fregir patates fregides o congelats.

D'aquesta manera obtindràs sempre el millor dels teus àpats. Així que, si vols una fregidora de qualitat a la teva cuina, ja saps quina és la millor opció, encara que l'OCU també ha classificat altres fregidores, com les que us presentem a continuació.

Altres models de l'anàlisi

A continuació, us presentem altres models que també apareixen en el llistat de l'OCU i que podrien ser el que busques per al teu dia a dia.

'Taurus Professional 2'

Un altre model que també s'ha guanyat estar al 'top' del rànquing de l'OCU és la fregidora 'Taurus Professional 2'. Compta amb una capacitat de dos litres, és de 1700 W, desmuntable i, entre altres característiques, té un pilot lluminós i un regulador de temperatura.

La més popular: 'Mandine MDF30S-18'

Segons la pàgina web de l'OCU, aquest model és un dels més populars, ja que es tracta d'una fregidora estàndard i que compta amb una paret freda per, així, evitar les cremades. A més, s'hi destaca la seva gran potència de 2100 W, i té una neteja senzilla, encara que l'OCU destaca que, lamentablement, no té temporitzador per calcular i regular el temps de fregit. Així doncs, segons l'organització, la seva puntuació és de 64 punts, de manera que es considera de bona qualitat.

No obstant això, a més de la llista de fregidores amb oli, l'OCU també compta amb un rànquing de fregidores sense oli i altres models de fregidores amb oli. Així que, si t'has quedat amb les ganes de saber més sobre elles, pots donar-li una ullada a la pàgina web de l'organització.