Vista panoràmica d'una botiga de Lidl

Lidl: 4 aparells per cuidar el teu cabell per menys de 20 euros

La companyia alemanya ofereix articles ideals per a la cura i el pentinat del teu cabell

Lidl torna a sorprendre'ns amb algunes de les seves novetats. La companyia alemanya no deixa de llançar nous productes que enamoren als seus consumidors. I és que s'entesten a demostrar que al seu lema, 'millor preu i qualitat'. 

A més de destacar amb les seves ofertes i novetats, de les quals us mantenim informats setmanalment, durant els últims mesos, Lidl ens ha sorprès llançant novetats que han arrasat, com el raspall de vapor elèctric o el netejador ultrasònic.

Aquest cop venim a mostrar-vos 4 aparells ideals per cuidar i pentinar el nostre cabelli que, a més, tenen un preu de menys de 20 euros. Aquests productes pertanyen a la secció de 'Tot per al teu bany', i alguns d'ells es poden comprar ja a Lidl en línia, i altres es podran trobar en botigues físiques.

Fotografia dels accessoris per als cabells de Lidl
Aquests són els 4 aparells per als cabells que ofereix Lidl | Lidl

1. Assecador iònic amb sensor tàctil

Qui va dir que per aconseguir un bon assecador necessitaves gastar molts diners? Lidl ens demostra que no és així amb el seu assecador iònic amb sensor tàctil de la marca 'SILVERCREST'. Aquest aparell compta amb un sensor tàctil en el comandament creat per estalviar energia i s'encén de forma automàtica en subjectar-lo i s'apaga quan ho deixes. A més, disposa de 2 velocitats i 3 nivells de temperatura, i amb una funció addicional anomenada 'Cool Shoot'.

Gràcies a la seva tecnologia iònica, aquest assecador permet que els cabells quedin suaus, que s'assequi en menys temps i que l'assecat sigui antiestàtic. El preu de l'aparell, que està disponible en color negre, rosa i verd, és de 19,99 euros i es podrà trobar en botigues físiques a partir del 25 de febrer.

2. Emmotllador multifuncional

Un altre aparell que és ideal per canviar de pentinat és el emmotllador multifuncional de Lidl. Gràcies a aquest aparell, podràs triar entre els cabells llisos o ondulat, a més que té un recobriment de ceràmica, un mànec ergonòmic i una articulació de gir de 360º, i es convertirà en un imprescindible en el teu dia a dia.

Té un total de 7 accessoris intercanviables: plaques per allisar, plaques per a ondular, arrissadors de cabell gran i petit, arrissadors de cabell pla, accessori espiral i accessori de raspallat. El seu preu és de 19,99 euros i es pot comprar ja a Lidl 'online'.

3. Emmotllador d'aire calent

Si el que vols és ondular o arrissar el teu cabell, Lidl també t'ho posa fàcil amb el seu emmotllador d'aire calent 'SILVERCREST'. Aquest aparell disposa de 2 nivells de temperatura i velocitat i té la funció 'Cool Shot', que allibera aire fred. El producte inclou unes tenalles, un raspall doble, un raspall rodó gran i un altre petit, un raspall semi rodó un concentrador estrena i una bossa. El preu d'aquest article, que està disponible en 2 colors, és de 14,99 euros en Lidl en línea.

4. Raspall allisador

Un altre imprescindible en el teu dia a dia, si vols aconseguir allisar, ondular o donar-li volum al teu cabell, és aquest raspall allisador 3 en 1. Aquest aparell té una potència de 58 W i compta amb una pantalla LED que indica la temperatura i la manera de funcionar. A més, es pot regular la temperatura, segons el tipus de cabell que tinguis, i té un cable pivotant de 360º per a un còmode ús. Aquest raspall allisador compta amb una tecnologia iònica i, amb ell, el teu cabell quedarà suau com la seda i amb una brillantor natural. El seu preu és de 14,99 euros i es pot comprar ja a Lidl 'online'.

Aquestes són només algunes de les novetats de Lidl, però si vols saber quins són tots els nous productes de la secció 'Tot per al teu bany', pots fer una ullada a la pàgina web oficial de la companyia alemanya.