ÚLTIMA HORA

⚽ Bartomeu queda en llibertat després de passar la nit al calabós

La peça de Lidl que arrasa en vendes i costa menys de 10 euros

Els texans són una peça imprescindible que, a més, es poden combinar amb qualsevol classe de jersei i calçat

Vista panoràmica d'una botiga de Lidl
Lildl online triomfa amb una nova peça de roba | Lidl

No  és cap secret que Lidl és un dels supermercats amb més èxit. La companyia alemanya sorprèn i enamora als seus consumidors amb ofertes i novetats, però sobretot amb els articles que trobem en la secció 'Basar'. A més, en els últims mesos, s'ha popularitzat la compra en línia a través de la seva pàgina web, on podem trobar articles que es troben en les botigues físiques, però d'altres que només es poden comprar per aquesta via.

Alguns d'aquests productes triomfen i aconsegueixen arrasar en vendes, com els electrodomèstics més 'top', que són els articles que més destaquen. No obstant això, la secció de moda també ha guanyat popularitat i, en ella, es poden trobar peces de tota classe a preus molt assequibles.

La peça bàsica que triomfa a Lidl

Entre la secció de 'més venuts' podem trobar una peça imprescindible per al nostre dia a dia. Els pantalons texans de la marca Esmara són ideals perquè estan fets amb cotó ecològic i el seu tacte és natural, la qual cosa ofereix comoditat. A més, tenen cinc butxaques i són de tall estret. 

Estan disponibles en blau fosc i blau clar, i un gran 'pro' és el seu preu: 9,99 euros. Com hem dit, es poden comprar en exclusiva a Lidl online. Ara bé, al principi estaven disponibles de la talla 38 fins a la 48, però moltes d'elles s'han esgotat. 

Aquesta peça és ideal per combinar-la amb tota mena de jerseis i calçats. A més, els texans són imprescindibles en qualsevol armari. 

Fotografia dels pantalons per a dona i els pantalons per a home de Lidl
Esquerra: models per a dona / dreta: models per a home | Lidl

Els pantalons per a home

A més del model de dona, els pantalons texans per a home també triomfen a Lidl. Aquest model compta amb cinc butxaques i una cremallera d'alta qualitat. És més, la companyia alemanya destaca que estan «confeccionats en entorns laborals segurs i socialment respectuosos», i el seu cotó és ecològic.

El seu preu és de 9,99 euros i es pot aconseguir a Lidl online. Com en el cas dels texans per a dones, també s'han esgotat en algunes talles.  

Altres 'best-seller' en moda de Lidl

A més dels pantalons texans, Lidl també triomfa en vendes amb altres peces com podrien ser les samarretes de coll alt per a dona. Aquestes peces s'ajusten al cos gràcies a l'elastà, i tenen un alt contingut de cotó que ofereixen comoditat.

Cada 'pack' de dues samarretes de coll alt - una de color gris i una altra de color negre - té un preu de 7,99 euros. Aquestes peces es poden trobar des de la talla S fins a la L i estan disponibles a Lidl online.

Fotografia de peces de Lidl
Esquerra: jersei per a dona de coll alt / Dreta: pantalons per a home | Lidl

D'altra banda, els pijames per a home també estan volant del catàleg online de la companyia valenciana, i es posicionen com un dels articles més venuts. Hi ha tres models diferents d'aquest conjunt - blau, blanc i a ratlles -, que estan fets de cotó i són molt còmodes per la seva cintura elàstica.

Afortunadament, es poden trobar des de la talla S fins a la XL. El preu d'aquests pijames per a home és de 6 euros en rebaixes, mentre que el preu original era de 8,99 euros.

Segons informa Lidl a la seva pàgina web, les despeses d'enviament són de 3,99 euros per comanda, i el termini de lliurament és d'un a tres dies laborables. Si t'ha agradat alguna d'aquestes peces, et recomanem que la compris abans que s'esgoti.

  


Comentaris

envia el comentari