Bogeria per les xancles de Lidl: Es revenen per 3.000 euros

Lidl ha superat totes les seves previsions de vendes i èxit amb unes xancletes amb el logo de la companyia que estan causant furor

Que la companyia alemanya va començar com una broma això de vendre marxandatge és creïble i a més demostrable. Però, el que realment sorprèn és el rotund èxit que tenen els articles que han posat i posen a la venda en aquest format: una col·lecció en la qual s'han venut samarretes, mitjons, gorres i fins a unes sabatilles esportives que van causar furor i van arrasar en vendes l'any passat.

Aquestes es tractava d'unes sabatilles esportives per a home de col·lecció limitada per a fans de Lidl que es venien i es venen a 19,99 euros, però que van arribar a assolir els 500 euros al mercat de segona mà durant el 2020. Doncs bé, la cadena alemanya ho ha tornat a fer, però aquesta vegada s'ha superat. La nova 'bomba' de Lidl són unes xancles de bany de dona, que pertanyen també a la seva col·lecció limitada per a fans, i que estan a la web a 5,99 euros.

Bogeria per les xancletes de Lidl: es revenen fins per 3.000 euros
Xancles col·lecció limitada fans | LIDL

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Les xancles més cares de la història, o gairebé

Aquestes xancles de bany amb el logo de la companyia tenen «una banda ampla, per a una millor subjecció i sola lleugera i flexible», tal com es descriu al web de la companyia, però també estan a la venda a la plataforma de compravenda 'Vestiaire Collective' per 3.088,17 euros més 9,99 euros de control i autenticació, segons ens descobria el diari 'El Español'.

I és que la bogeria per col·leccionar aquests articles es va desencadenar a l'octubre de l'any passat, res més treure'ls a la venda, de fet, un comunicat de l'empresa alemanya deia el següent: «Són molts els fans de la marca que estan disposats a fer cues interminables pels nous llançaments de Lidl i, més concretament, per les seves recents col·leccions de roba. El fenomen de la democratització de la moda ha arribat amb Lidl i ja no hi ha marxa enrere».

És evident que s'albiraven l'èxit que tindrien, però segur que no s'imaginaven que unes senzilles i humils xancles de piscina de tota la vida arribessin a un preu de més de tres mil euros. D'acord que el 'vintage' segueix estant de moda i té la seva legió de seguidors arreu del món, però el d'aquestes xancles està a un altre nivell. No obstant això, de moment les que estan arrasant són les que tenen la solapa amb fons groc, però hi ha un altre model amb fons a franges de colors que poden competir fàcilment amb les seves glamuroses germanes.

Bogeria per les xancletes de Lidl: es revenen fins per 3.000 euros
Xancles col·lecció limitada fans amb franja multicolor | LIDL

Aquesta versió podria servir també de consol per a tots aquells fans embogits que no trobin les xancles, ja mítiques, en el seu supermercat més proper. Encara que, avui dia a la web de la companyia encara hi ha estoc, clar que tal com s'està licitant per elles no seria gens estrany que s'esgotessin.

D'altra banda, exactament el mateix podria ocórrer-li a aquesta samarreta de màniga curta col·lecció limitada en color blanc i amb el logotip de Lidl, que es ven en principi a 4,99 euros, però que mai sabrem si podria arribar als milers d'euros. Tot depèn del fet que algú li doni prou bombo i platerets, i que algú decideixi valorar el producte molt per sobre del seu preu de sortida.

Bogeria per les xancletes de Lidl: es revenen fins per 3.000 euros
Samarreta de màniga curta col·lecció limitada fans | LIDL

Tal com estan les coses, jo me n'aniria pensant a comprar tota la col·lecció especial fans de Lidl, pot ser que sigui una inversió a futur. Si avui en dia les xancles es venen a més de 3.000 euros, no sabem el preu que podria arribar aquest clàssic de col·leccionista d'aquí a cinc, deu o vint anys.


Comentaris

envia el comentari