L'exterior d'un supermercat de la cadena Lidl

Lidl causa furor en rebaixar el producte que et relaxa més que un dia a la platja

Està disponible al seu web, encara que està volant

Fer esport o l'acumulació diària de cansament pot fer que el nostre cos ens demani una cura especial. Les articulacions poden arribar a carregar-se de manera que, en cas que no puguem parar a descansar, hem de posar-hi algun tipus de remei.

En aquest sentit, Lidl sempre ha tingut diversos productes a la venda que ens poden ajudar. Per exemple, no és estrany veure com, cada cert temps, les estoretes de calor estan disponibles a la botiga física. Aquestes tenen diferents models per poder adaptar-les a diferents parts del cos.

Ara bé, si ens traslladem al catàleg en línia, les possibilitats van més enllà de l'oferta que veiem a la seva botiga física. Aquí els productes estan disponibles durant més temps i, sovint, la cadena ens sorprèn amb rebaixes interessants. Sobretot, si et fixes a la secció 'outlet'.

Això és el que ha passat amb la pistola de massatge que la cadena alemanya ha volgut abaixar de preu per a alegria dels seus clients. La tens disponible, com ja t'hem dit, al seu web. Està sent tot un èxit gràcies al seu descompte i és tota una oportunitat si estaves buscant una cosa així.

Alleuja la tensió muscular fàcilment

Per a qui no conegui les pistoles de massatge, aquests són uns dispositius que, a través de la força exercida pels seus capçals, aconsegueix alleujar la tensió muscular. Són perfectes per a tothom i, a més, es poden adaptar a les diferents parts del cos.

Muntatge de la pistola de fer massatges de Lidl sobre un fons d'una botiga Lidl desenfocada
La pistola de fer massatges de Lidl rebaixada està sent tot un èxit. | España Diario TIPS, Lidl

En concret, aquesta pistola de massatges de Lidl inclou quatre capçals perquè puguem adaptar-ho a les formes corporals. Podràs fer-los servir per fer massatges a les cames, a la zona de les cervicals, a l'esquena o incidir més en llocs que es carreguin especialment, com ara els bessons.

És una opció molt interessant que ara podem aconseguir a un preu més que econòmic. Fins ara la podies aconseguir per 69,99 €, però en aquests moments està disponible per només 59,99 €. Una oportunitat d'aquelles no es poden deixar escapar…

Sí que és veritat que cada cert temps la cadena la té disponible. Tanmateix, res no garanteix que puguis aconseguir-la al preu que té ara mateix. A més, és un producte tan demandat avui dia que els clients no s'ho pensen a l'hora de comprar-lo.

La seva potent bateria és de llarga durada

Ja t'hem explicat per a què serveix i que, a més, podràs utilitzar-la a tot el cos gràcies als quatre capçals que conté. Però ara toca saber una mica més sobre les altres característiques que el converteixen en un gran aparell.

Un dels aspectes que més aprecien els clients que ja la tenen al seu poder n'és la bateria. Aquesta és d'ions de liti i promet una gran potència. Podràs fer-la servir fins a 5,5 hores sense haver de preocupar-te de tornar a carregar-la. Per això, no t'hauràs de preocupar que se t'acabi quan estiguis fent massatges a qualsevol part del teu cos.

Chica d'esquena tocant-se el coll amb les dues mans
Amb la llarga durada de la seva bateria, podràs rebre massatges a totes les parts del cos. | Getty Images

A més a més, té una funció intel·ligent perquè no gastis més bateria de la necessària en cas que se t'oblidi apagar-la, ja que té l'apagat automàtic integrat. D'aquesta manera, si està un temps inactiva, s'apagarà fins que tornem a activar-la per usar-la.

Pel que fa a la seva intensitat, podràs comprovar quina té a cada moment gràcies a l'indicador LED que s'incorpora a la pistola. A més, aquesta és regulable depenent de nosaltres mateixos i de la zona on l'estiguem utilitzant. Per això, podràs triar entre cinc nivells diferents que exerceixen diferent força.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les totes les novetats, canvis i ofertes de LIDL al teu WhatsApp!