Torna a Lidl l'electrodomèstic per a netejar ràpidament i sense esforç per 24 euros

El netejavidres recarregable que es convertirà en el nostre millor aliat, i que aviat es convertirà en el 'top' vendes de la companyia

Una de les tasques de la casa que més esgota és netejar les finestres i els miralls. D'una banda, cal tenir certa perícia si vols obtenir bons resultats, i de l'altra, és una tasca molt laboriosa. A més, si vivim en una casa amb moltes finestres, pot ser que el moment idoni per a netejar-les es vagi retardant fins a l'inevitable, però, per sort, ara hi ha electrodomèstics que ens ajuden a netejar sense esforç i més ràpidament.

Si fa poc et portàvem el netejador de vapor de la marca 'SILVERCREST', ara Lidl ens torna a sorprendre amb el nou netejavidres elèctric recarregable. Encara que també és de la marca 'SILVERCREST', es tracta d'un model diferent: a diferència de l'anterior, està equipat amb un coixinet per a la neteja de les superfícies i compta amb una funció de vibració per eliminar la brutícia més difícil sense esforç.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Torna a Lidl l'electrodomèstic per netejar ràpid i sense esforç per 24 euros
Netejavidres recarregable amb vibració | LIDL

El netejavidres recarregable amb vibració que necessites en la teva llar

És apte per a superfícies llises com a finestres, miralls, rajoles, vitroceràmiques, etc., ja que deixa perfectes totes les superfícies gràcies a la seva funció vibratòria que ajuda a dissoldre més fàcilment la brutícia, humitejant i netejant en un sol pas, i tot això només per 24,00 euros. Segons es pot llegir a la pàgina web de la cadena alemanya, aquest aparell estarà disponible en els pròxims dies de manera 'online', de manera que, si t'agrada, pots anar revisant la pàgina web de tant en tant. I és que tot indica que aquest electrodomèstic de Lidl volarà.

Aquest netejavidres elèctric funciona mitjançant una potent bateria de ions de liti, amb una potència de neteja de 100 m² amb una sola càrrega i, d'altra banda, la seva autonomia amb càrrega completa és d'aproximadament de 35 minuts i el temps de càrrega és de 210 minuts.

El netejavidres 'SILVERCREST' de Lidl neteja i humiteja en un sol pas gràcies a la funció de polvorització automàtica d'aigua. Té la capacitat d'humitejar la superfície sense gotejar, i el seu dipòsit d'aigua porta una obertura gran per facilitar el seu ompliment. A més, inclou una baieta i un adaptador de càrrega.

Torna a Lidl l'electrodomèstic per netejar ràpid i sense esforç per 24 euros
Netejavidres recarregable amb vibració amb baieta i carregador | LIDL

I, a més a més, té tres anys de garantia, igual que altres productes de la marca, i a més del coixinet de neteja i la font d'alimentació, ve també amb el manual d'instruccions de l'aparell. Un netejavidres elèctric perfecte per netejar finestres, mampares, miralls, taules de vidre, rajoles i altres superfícies llises que no es ratllin amb facilitat.

El seu funcionament és molt senzill: en primer lloc, has d'omplir el dipòsit d'aigua i col·locar la baieta sobre el coixinet de neteja. Després, prem el botó de polvorització per humitejar el coixinet i passa l'aparell sobre la superfície fent moviments circulars. Si la brutícia està molt incrustada, activa la vibració per eliminar-la amb facilitat.

També és important que per no fer malbé el producte s'ompli només amb aigua de l'aixeta neta i freda, no es recomana usar productes agressius, llevat d'una a tres gotes de detergent suau o netejavidres. Tampoc s'ha d'utilitzar el netejavidres sobre superfícies calentes.

Una altra opció de Lidl

Però aquest no és l'únic netejavidres elèctric que ens pot oferir la companyia alemanya, ja que en el seu catàleg també pots trobar el netejavidres 'Vileda Windomatic'. Aquest altre netejavidres és un dispositiu lleuger i de maneig intuïtiu que compta amb una potent bateria de ions de liti amb una durada aproximada de 40 minuts, i el preu és de 44,99 euros.

Torna a Lidl l'electrodomèstic per netejar ràpid i sense esforç per 24 euros
Netejavidres 'Vileda Windomatic' | LIDL

El netejavidres 'Vileda' porta ruixador per una rentada ràpida i senzilla de les finestres, funció esprai per aplicar el líquid netejador a la superfície i funda de microfibra trifàsica d'alta qualitat. També és capaç d'eliminar fins i tot la brutícia seca i, en aquest cas, funciona endollat a la xarxa elèctrica, no mitjançant bateria com el model anterior. Així que, a partir d'ara, netejar els vidres serà una qüestió de bufar i fer ampolles, res d'esforços i tota la comoditat i rapidesa amb qualsevol d'aquests dos models de netejavidres que ens porta Lidl.


Comentaris

envia el comentari