Primer pla exterior d'una botiga de Lidl a la nit

Lidl ven l'electrodomèstic que està triomfant: acomiada't de les càpsules de cafè

Tindràs a casa teva un cafè d'alta qualitat

Hi ha begudes que, quan les prenem de qualitat, ja no les volem de cap altra manera. El món del cafè ha evolucionat molt en els darrers temps. Ara podem tenir-ne un ràpidament a casa gràcies a les cafeteres de càpsules. A més, són molt més fàcils de mantenir netes.

Ara bé, hi ha qui vol tenir a casa un cafè professional, i busquen una cafetera que els ofereixi aquesta qualitat. Això sí, es troben amb uns preus que no són sempre gaire assequibles. Per això, quan apareix una bona oferta no cal aprofitar-la perquè no saps quan tornarà haver-n'hi una així.

En aquest sentit, Lidl ha volgut facilitar l'adquisició d'una bona cafetera als amants del cafè. A més a més, ara està rebaixada! La cadena de supermercats alemanya sol tenir els millors preus en aquest sentit. Volen oferir la millor qualitat a un preu assumible per a tots els clients.

Per això mateix, cada cert temps et recomanem que donis una ullada al seu web. Més enllà de les rebaixes que setmanalment anuncien al catàleg de basar, a l'apartat en línia podem veure moltes més ofertes. Aquestes són molt variades i podràs trobar autèntiques gangues que no podràs deixar passar.

Muntatge amb diferents tipus de grans de cafè de fons i en primer pla un got amb cafè líquid
Lidl té bones notícies per als amants del cafè. | Kerdkanno, Shahrizam

Un cafè professional a casa teva

El model que Lidl té ara mateix rebaixat és la cafetera Power Espresso 850 W de Cecotec. Hi aconseguiràs tenir un cafè de qualitat a casa teva, com si fos d'una cafeteria professional. No et penediràs de comprar-ne una, ja que, quan la comencis a utilitzar, no en voldràs cap altra.

A més, és perfecta perquè la puguis col·locar a la teva cuina. Les seves mides són 25 x 29 x 29 centímetres, per la qual cosa no ocuparà gaire espai. D'altra banda, compta amb un disseny elegant que no desentonarà on la col·loquis. Té una carcassa d'acer inoxidable amb un acabat cromat acompanyat de detalls en color negre.

Tanmateix, no has de passar per alt el preu, ja que també forma part del seu atractiu. Habitualment, la podies trobar al web de Lidl per 77,90 €. Sí que és veritat que per a una cafetera no és un preu car, però la cadena ha volgut fer-la més econòmica baixant-la fins a 69,99 €.

També és important saber que no hauràs d'esperar gaire per tenir-la a casa. En tot just un o dos dies laborals rebràs la teva comanda a casa. A més a més, en cas que no et convenci, podràs tornar-la gratuïtament. D'altra banda, té una garantia de dos anys.

Muntatge amb una botiga de Lidl de fons i la cafetera Power Espresso 850 W de la marca Cecotec
Ara pots aconseguir la cafetera de Cecotec per menys de 70 €. | España Diario TIPS

Compte amb una pressió de 20 bars

Ara t'explicarem les característiques tècniques d'aquesta fantàstica cafetera. Per començar, ha d'estar connectada a la llum i compta amb una potència de 850 W per fer tot tipus de cafès. Inclou un braç amb doble sortida, perquè puguis preparar-ne alhora un o dos.

Per aconseguir la millor crema i la màxima aroma a cada cafè, té una potent bomba de treball amb una pressió de fins a 20 bars. D'altra banda, compta amb un vaporitzador orientable amb protector per escumar llet, bullir aigua per infusions o escalfar líquids.

El dipòsit té una capacitat d'1,5 litres perquè no hagis d'estar constantment pendent de l'aigua. Per netejar-la més fàcilment, la safata de degoteig és desmuntable. A més a més, a la part superior compta amb una superfície escalfatasses.

Per acabar, a la caixa també hi ha una cullera premsadora, amb què podràs controlar la dosi de cafè que tires al cassó, a més de pressionar perquè surti amb més qualitat.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les totes les novetats, canvis i ofertes de LIDL al teu WhatsApp!