Supermercat lidl

Torna a Lidl la ganga esperada de l'any i causa furor entre els clients

Tu també pots tornar a aconseguir aquesta ganga de Lidl si t'afanyes

Lidl ha esdevingut una de les cadenes de supermercat de referència. I és que, no només ofereixen productes bàsics i d'alimentació a bon preu, sinó també productes electrònics. Així ho demostra el seu catàleg tecnològic, un dels més lloats pels consumidors.

D'altra banda, la cadena compta amb una botiga en línia que et facilita fer la compra. De fet, a l'esmentat ecommerce pots comprar productes que només s'hi poden trobar i no a les botigues físiques.

La ganga que ha tornat a Lidl per sorpresa de tots

És el que passa, per exemple, amb l'última ganga que el gegant alemany ha rellançat al mercat. Es tracta d'un producte imprescindible a la llar i que no podràs deixar passar si ets d'aquelles persones a qui encanta estalviar.

A la seva botiga en línia pots trobar el televisor de Xiaomi Mi TV P1 de 32 polzades, un dels productes tecnològics més populars gràcies a la seva relació entre qualitat i preu.

Imatge del televisió Xiaomi de Lidl
Aquesta televisió Xiaomi és una de les millors gangues del mercat | CatalunyaDiari

Tot i que no és una oferta nova, ja que el supermercat també va posar a la venda un televisor de la mateixa marca mesos enrere, és sens dubte una gran notícia per als endarrerits que no van poder gaudir de la ganga.

El millor, per descomptat, és que et pots fer amb el televisor per tan sols 219,99 euros. Això suposa una suculenta rebaixa, ja que el preu original se situava en 289 euros.

Característiques del televisor Xiaomi de Lidl

Si tens dubtes, has de conèixer totes les característiques que ofereix aquest televisor de Xiaomi i no esperar més per fer-te'n.

1. Chromecast integrat

Aquest model de televisor compta amb Chromecast integrat, perfecte per enviar el que vulguis des del mòbil amb tan sols un clic. A més a més, té un disseny elegant, suport DTS-HD i altaveus estèreos amb so Dolby Audio.

Imatge d'un grup d'amics veient una pel·lícula a la televisió
Amb aquesta televisió gaudiràs més que mai de les sèries i les pel·lícules | Getty Images

2. Resolució 4K

D'altra banda, destaca l'alta qualitat d'imatge que ofereix aquest Mi TV P1 gràcies a la seva pantalla de 32 polzades i la seva tecnologia 4K. A això s'hi afegeix Dolby Vision, HDR10+ i la compatibilitat amb MEMC, unes eines que et permetran gaudir com mai de veure la televisió.

3. Totes les teves plataformes en una

El televisor porta preinstal·lades les aplicacions d'Amazon Prime Video, Youtube i Netflix. No obstant això, podràs afegir-ne d'altres, com a Twitch.

Pla de l'esquena d'un home mirant la televisió
Podràs accedir a les teves plataformes preferides molt fàcilment | Getty Images

Així mateix, compta amb una memòria ROM de 8 GB i una memòria RAM d'1,5 GB en cas que vulguis instal·lar altres aplicacions.

4. Múltiples sortides per a diversos dispositius

Aquest televisor compta amb dos ports HDMI estàndard, una sortida HDMI ARC i dues sortides USB 2.0. Alhora, es poden connectar auriculars i un cable Ethernet, entre d'altres. D'aquesta manera, es busca la compatibilitat entre el teu ordinador o videoconsola i la televisió.

5. Garantia de tres anys

Aquest producte de Xiaomi destaca per, a més de les seves característiques, comptar amb una extensa garantia de tres anys. Per aquest motiu, si vols canviar-ho, podràs fer-ho sense cap mena de cost.

Al preu de venda al supermercat cal sumar-la 3,99 euros d'enviament, el preu estàndard que ofereix la seva botiga 'online'. Tot i això, fins i tot amb aquest petit recàrrec, es tracta d'un producte que valdrà la pena si estàs buscant invertir i no gastar gaire.

En definitiva, el televisor Xiaomi Mi TV P1 de 32 polzades que ofereix Lidl és una de les grans gangues que trobaràs. Serà perfecte per col·locar-lo al saló o dormitori apostant per una excel·lent relació qualitat-preu. No et voldràs fer amb un altre.