Primer pla exterior d'una botiga de Lidl a la nit

Lidl imita Leroy Merlin i ofereix molt barat el trepant que pot amb tot

Està catalogat com a producte estrella i té descomptes

Tenir ditets per a les tasques de casa no sempre és fàcil si no es disposen de les eines necessàries. Moltes vegades, ja no és per no voler tenir-les, sinó perquè aquestes tenen un preu que no ens convé per les vegades que les utilitzarem. Per això mateix, quan hi ha una bona oportunitat, cal aprofitar-la.

En aquest sentit, a Lidl podem trobar la secció basar que cada setmana porta nous productes a les botigues físiques. Però, a més, té una extensió molt més àmplia al web de la cadena. Aquí podem trobar molts més articles al millor preu i amb una oferta que dura més temps.

Només has de donar una ullada a la secció de bricolatge per trobar totes aquestes eines que podem fer servir per a diverses tasques. I el millor, com ja t'hem dit, és que estaran rebaixades. És igual que es venguin més o menys, ja que Lidl vol oferir la millor qualitat al millor preu i no tem rebaixar els seus productes estrella.

Avui et portem una oferta realment interessant que la cadena de supermercats alemanya té a la seva botiga en línia. Es tracta d'un trepant de columna de 400 W que compta amb el reconeixement de producte estrella. No esperis a poder esbrinar totes les seves característiques rellevants.

Perfecte per a fusta, metall i plàstic

Aquest trepant de columna compta, com ja t'hem dit, amb una potència de 400 W. A més, té una profunditat de perforació amb regulació contínua. D'altra banda, cal destacar que té cinc velocitats de perforació ajustables i trepa amb precisió tant fusta com metall i plàstic.

Inclou una taula d'alçada regulable i orientable a banda i banda que també té una escala graduada. Per ajustar lliurement la senyalització compta amb dos làsers. Igualment, té un caragol de banc ajustable i una còmoda palanca de baixada amb retorn de ressort.

Per a més seguretat, té un interruptor d'encesa i apagat protegit i un interruptor frontal d'aturada d'emergència. També compta amb una protecció plegable feta en material transparent per protegir-nos dels encenalls. Així mateix, inclou una desconnexió de seguretat amb la carcassa oberta.

Perquè no tinguis les broques desordenades, compta amb un portabroques de qualitat que, a més a més, inclou clau. I per a més comoditat d'ús, té una pota d'acer per al muntatge al nostre banc de treball. Així mateix, el motor d'inducció té una llarga vida útil.

Ara el pots comprar amb descompte

Aquest trepant de columna és de la marca Parkside. Potser et sona, ja que és la marca de referència que la cadena de supermercats alemanya té disponible. Les eines que es venen a Lidl solen ser d'aquesta empresa, i destaquen per la seva excel·lent relació qualitat-preu.

A sobre, pots aprofitar la rebaixa que té en el seu preu. Habitualment, el podies aconseguir per 79,99 €, però ara només costa 64,99 €. A més, a això cal sumar la comoditat de poder demanar-lo a través del web i tenir-lo en només dos dies a casa.

Sí que és veritat que hauràs de pagar les despeses d'enviament que són de 3,99 €. Tanmateix, després, en cas que no s'ajusti a allò que busques, el pots tornar de manera gratuïta en un termini de 30 dies. D'altra banda, també cal destacar que té una garantia de 3 anys.

Si vols tenir referències sobre aquest trepant, descobreix-les en més de 60 opinions. Els clients destaquen la seva mida perfecta per col·locar a qualsevol banc de treball. També parlen del seu bon rendiment i del preu tan econòmic de mercat que té.

[WhatsAppGroup]2[/WhatsAppGroup]