Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Dona sorpresa a Lidl

Lidl té l'invent perquè les begudes estiguin sempre fredes: a meitat de preu

Amb aquest producte nou i útil no tindràs cap problema durant les teves vacances o escapades d'estiu

Lidl és un dels supermercats on tothom troba la millor relació qualitat-preu. A més de pels seus productes d'alimentació, la cadena també destaca gràcies a la secció de basar.

Amb l'estiu ja a sobre, són moltes les novetats que el supermercat ha llançat per a sorpresa dels clients. En aquest cas, destaca una ideal per portar-la a la platja o qualsevol escapada.

Aquest és l'invent de Lidl perfecte per a l'estiu

El producte de què parlem és la màquina de glaçons de Lidl és un producte que ha captat l'atenció de molts consumidors. Té una capacitat de 2.1 litres i una potència de 105 W i promet ser la solució ideal per mantenir les begudes fredes.

Muntatge amb una botiga de Lidl de fons i la màquina de glaçons de gel de la marca SilverCrest
La màquina de glaçons és l'aposta de Lidl per a l'estiu | España Diario TIPS

La màquina de glaçons de gel de Lidl destaca pel seu disseny compacte i funcional. Amb unes dimensions adequades per a qualsevol cuina, aquest dispositiu no només és eficient, sinó també estèticament agradable. La seva capacitat de 2.1 litres permet produir una quantitat considerable de gel en poc temps, cosa que és perfecta per a reunions familiars o esdeveniments socials.

Un dels seus avantatges és la facilitat d'ús. No cal ser un expert en tecnologia per utilitzar-la. Simplement omple el dipòsit d'aigua, selecciona la mida dels glaçons i en pocs minuts tindràs gel fresc llest per utilitzar.

La màquina de gel de Lidl és eficient i versàtil

La màquina de glaçons de Lidl és també una opció eficient en termes de consum energètic. Amb una potència de 105 W, aquest dispositiu és capaç de produir gel ràpidament sense consumir massa electricitat. Això no només és beneficiós per a la butxaca, sinó també per al medi ambient.

Persona servint gel d'una màquina de fer gel en un flascó de vidre, amb una beguda de fruites i rodanxes de llimona a taula.
Tindràs les begudes fredes en qualsevol ocasió | Lidl

Aquest electrodomèstic no es limita a un sol tipus de glaçó de gel. Pots triar entre diferents mides, cosa que et permet adaptar-lo a les teves necessitats específiques. Ja sigui que necessitis gel petit per refredar ràpidament una beguda o glaçons més grans per mantenir una gerra d'aigua freda, aquesta màquina té l'opció adequada per a tu.

El manteniment de la màquina de glaçons de Lidl és molt senzill. La majoria dels seus components són desmuntables, cosa que en facilita la neteja. A més, compta amb un sistema d'autoneteja que assegura que el dispositiu es mantingui en condicions òptimes amb el mínim esforç.

El preu d'aquesta màquina de glaçons de gel de Lidl

Un dels aspectes més atractius d'aquesta màquina és la seva relació qualitat-preu excel·lent. Lidl és conegut per oferir productes d'alta qualitat a preus accessibles, i aquesta màquina de glaçons de gel no és l'excepció. Ara, te'n pots fer per només 44,99 euros quan abans costava 89,99.

Cistella de plàstic blanca amb pala blanca
Té diversos accessoris i un preu de 44,99 euros | Lidl

Per part seva, les opinions dels usuaris que ja han adquirit aquesta màquina són majoritàriament positives. Molts destaquen la seva rapidesa i eficiència, així com el disseny compacte i fàcil maneig. Aquestes valoracions reforcen la idea que la màquina de glaçons de Lidl és una excel·lent addició a qualsevol llar.